AcasăNewsMesajele înfiorătoare pe care le-au găsit anchetatorii în telefoanele fetelor de 15...

Mesajele înfiorătoare pe care le-au găsit anchetatorii în telefoanele fetelor de 15 ani care şi-au luat viaţa, la Lupeni

sursa foto: europafm.ro

Două fete de 15 ani s-au sinucis, sâmbătă, la Lupeni, după ce s-au aruncat în gol, de la o înălţime de 20 metri, de pe o fostă fabrică.

Echipele de prim-ajutor au intervenit imediat, dar, din nefericire, nu au reușit să le salveze pe tinere.

Adolescentele sufereau de anxietate

Cele două fete erau colege de clasă și au ales să-și încheie viața printr-un gest tragic. Adolescentele au căzut pe caldarâmul și pietrele din jurul turnului, suferind multiple traumatisme.

Înainte de gestul înfiorător, tinerele au comunicat cu apropiaţii prin mesaje şi apeluri. Una dintre fete și-a sunat mama, anunțându-i intenția de a se sinucide. Poliția a fost imediat alertată, iar echipele medicale și polițiștii au fugit rapid la locul indicat, dar, din păcate n-au mai putut face nimic.

S-au certat cu un grup de prieteni

Ce s-a întâmplat după o petrecere și care a fost motivul gestului extrem rămâne în continuare un mister. Cert este că înainte să se arunce în gol, Georgiana și Alexandra și-au anunțat prietenii că se vor sinucide:

”Mă bucur că v-am cunoscut! Mersi că ne-ați jignit și ne-ați făcut în toate felurile. Sunteți un grup toxic și ne omorâm din cauza voastră”.

După acest mesaj au făcut și o postare pe instagram. Ambele au scris același mesaj: ”Am plecat mai repede ca anul 2023″.

Tatăl uneia dintre fete este angajat al Primăriei Uricani. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili motivele și circumstanțele care au condus la gestul extrem al fetelor.

A fost întocmit un dosar penal care se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

author avatar
Andrei Ștefan
1.421 afisari

4 COMENTARII

  1. „Adolescentele sufereau de anxietate”
    Intr-adevar aveau o situatie nasoala, cate trei copii acasa fiecare, barbati betivi si violenti, nu mai mancasera de o saptamana nimic, erau restante pe 6 luni la curent, gaze si intretinere, una avea cancer pancreatic iar cealalta cancer de colon si medicii nu prea le dadeau sanse,…..
    Spuneti bah ca s-au drogat muci si au vrut sa experimenteze zborul psihedelic. Copii prosti fara minte influentati de tampeniile vazute pe net. Lasati anxietatea, ca de la aia nu te arunci de pe bloc.

  2. Rezultatul firesc al mass mediei, libertismului din scoli și a „grijii” părintești pentru odorul căruia sa nu- i greșească nimeni, deși acesta e un incult, un leneș, un prost crescut, un drogangiu care dacă trebuie sa salute, îl doare limba de la percinguri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger