AcasăNewsMesaj RO-ALERT! Incendiu de proporţii în Voluntari. Un bloc, evacuat!

Mesaj RO-ALERT! Incendiu de proporţii în Voluntari. Un bloc, evacuat!

incendiu Buc

Un incendiu violent a cuprins un depozit situat în oraşul Voluntari. Au ars mase plastice şi paleţi cu dezinfectanţi. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului.

Autorităţile au emis mesaj Ro-Alert, în condiţiile în care focul se manifestă cu degajare mare de fum.

40 de oameni, evacuaţi

Un bloc de locuinţe din apropiere a fost evacuat, aproximativ 40 de persoane fiind scoase din clădire. Traficul rutier a fost restricţionat pe Centura Capitalei.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit în localitatea Voluntari. Suprafaţa afectată este de aproximativ 400 metri pătraţi. Sunt degajări mari de fum.

Au fost alertate 16 autospeciale de stingere, 3 autoscări, 2 echipaje pentru descarcerare”, au anunţat cei de la SMURD.

Zonă de evitat

Pentru avertizarea populaţiei privind degajarea de fum, a fost remis un mesaj prin sistemul Ro-Alert. Oamenii sunt sfătuiţi să evite zona şi să lase libere căile de acces pentru forţele de intervenţie.

„A fost realizat un dispozitiv de intervenţie pe laturile clădirii afectate de incendiu. Se lucrează şi pentru protejarea vecinătăţilor. Nu sunt victime”, a precizat ISU Bucureşti-Ilfov.

author avatar
Andrei Ștefan
198 afisari

2 COMENTARII

  1. Hidranți pentru stingerea incendiilor, nu erau montați, prin apropiere, nu… ??? 🤔😔 De aceea a fost nevoie de 16, repet, 16, autospeciale… !!! 🤔😔

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger