AcasăNewsMesaj pentru romanii din Marea Britanie. Iohannis: suntem pregatiti, vom avea solutii

Mesaj pentru romanii din Marea Britanie. Iohannis: suntem pregatiti, vom avea solutii

Klaus Iohannis se teme ca pierde controlul asupra justitiei. S-a dat de gol cu discursul

Avand in vedere ca, pe fondul respingerii, seara trecuta, in Parlamentul britanic a acordului privind Brexit, multi se intreaba ce se va intampla cu romanii din Marea Britanie, Klaus Iohannis a facut referiri la acest aspect, miercuri, intr-o prima declaratie de presa facuta pe acest subiect.

In asteptarea unui mesaj de la Londra, presedintele roman mentionand, in mesajul transmis de la Cotroceni, ca „Guvernul Marii Britanii trebuie sa-si clarifice pozitia” dupa acest vot si ca „nu s-au epuizat procedurile care pot duce, intr-un final, la aprobarea acestui acord, si asta ar fi solutia cea mai buna”, Klaus Iohannis a declarat ca „in cazul in care in final se aproba acest acord, romanii din Marea Britanie vor avea asigurate toate drepturile si garantiile pentru sederea lor acolo”.

Totodata, insa, seful statului a subliniat ca „noi suntem pregatiti pentru negocieri care vor fi duse cu succes si in alte scenarii”. „Asadar, la acest moment, nimeni nu trebuie sa-si faca probleme pentru romanii din Marea Britanie. Suntem aici, suntem pregatiti, vom avea solutii”, a conchis Klaus Iohannis.

sursa foto: Facebook

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger