AcasăNewsMesaj dur al lui Klaus Iohannis: "Parlamentarii sfideaza justitia!"

Mesaj dur al lui Klaus Iohannis: „Parlamentarii sfideaza justitia!”

Dupa ce UDMR-istul Laszlo Borbely a fost protejat de colegii sai parlamentari, care au votat „impotriva” inceperii urmaririi penale, iar ministrul Darius Valcov a fost acuzat de trafic de influenta, presedintele Klaus Iohannis s-a apucat sa urecheze intreaga clasa politica.

Nemultumit de cele intamplate, Iohannis ii acuza pe parlamentari ca „au sfidat justitia in cazul Borbely”. Iohannis este de parere ca „traficul de influenta, deturnarea banilor publici, evaziunea fiscala si alte forme de coruptie de care se pot face vinovati demnitarii nu compromit numai persoanele in cauza, ci si clasa politica in general si credibilitatea institutiilor statului in ochii cetatenilor”.

Presedintele Romaniei asteapta demisia de onoare a ministrului de Finante, Darius Valcov, acuzat de trafic de influenta. „un membru al Guvernului intarzie sa-si prezinte demisia de onoare, acuzat fiind de trafic de influenta. Mesajul meu este unul singur: nimeni nu este mai presus de lege, iar oamenii politici au o dubla responsabilitate, sa-si respecte alegatorii si sa intareasca, prin cinste si corectitudine, institutiile statului”, este mesajul ferm transmis de Iohannis.

author avatar
Cristi Ionita
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger