AcasăNewsMesaj de la MAI, dupa prinderea ucigasului politistului

Mesaj de la MAI, dupa prinderea ucigasului politistului

Dupa ce s-a reusit, la capatul a doua zile de cautari intense, capturarea principalului suspect in cazul uciderii lui Cristian Amariei- politistul care a murit la datorie, la Izvin, in Timis- reprezentantii Ministerului de Interne au ales sa faca publica o fotografie de la momentul prinderii barbatului.

Si sa transmita un aspect esential, prin intermediul paginii oficiale de pe o cunoscuta retea de socializare. Si anume ca „prinderea lui nu poate sterge durerea imensa provocata de pierderea colegului nostru, Cristian Amariei!”.

De altfel, recent, colegii i-au adus un omagiu politistului disparut prematur din aceasta viata, impuscat in timp ce isi facea datoria. Cristian Amariei a sfarsit duminica, impuscat de un barbat despre care ulterior s-a aflat ca fusese dat in urmarire internationala.

sursa foto: Facebook/MAI

author avatar
Cristina Stefan
331 afisari

7 COMENTARII

  1. Dar nu înțeleg cum de nu l-au „dibuit”, cu o zi înainte, când au mai trecut pa la casa cu pricina ! Ce fel de „câini” are poliția ?

  2. Prostănaci pulitia Timis nu e in stare sa-si rezolve criminalii trebuie sa aduca politie din tara. Vorba sefului pulitiei Timis acum 1 an zicea ca nu e interlopi in Tm. Exact in moment ce in presa apareau filme cu consilierul lui Robu si 3 sefi de politie ce cantau manele cu interlopii. Pai nu e de mirare ca in Timis mor politisti si politiste gravide sunt batute si trimise sa prinda tigani. Acolo si iarba tre schimbata!… Nu asa domnu Goarna?

  3. O sa vina un Oprea si cand nu va convine mai sacrificati un tablagiu iar cade ministru. Ministru pleaca dar… gropile raman… Nu asa domnu Goarna?

  4. Bandele de interlopi, formate din cioroi sau nu, trebuie nimicite, făcute bucăți sau date cu napalm, împreună cu jegurile care le protejează. Altminteri suferă oameni nevinovați. Trași în țeapă, scurt. Dacă nu, să se ducă populația peste ei, inarmata până-n dinți. În toată țara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger