AcasăNewsMesaj acid al unui artist din România, după moartea lui Arșinel: „Acea...

Mesaj acid al unui artist din România, după moartea lui Arșinel: „Acea luptă surdă, inutilă, nu i-a priit deloc. S-a legat cu lanțuri de scaun…”

(sursa foto: wowbiz.ro)

Continuă să apară ecouri la vestea că Alexandru Arșinel s-a stins din viață. Sunt mesaje ce conțin elogii, dar și critici.

Actorul a murit, la vârsta de 83 de ani, iar informația că Arșinel s-a stins s-a răspândit cu repeziciune, joi seară, generând reacții în lumea artistică autohtonă.

Printre cei care au ales să transmită un mesaj după ce a devenit publică informația că Alexandru Arșinel a încetat din viață se numără și solistul și compozitorul Călin Geambașu, cunoscut multora din proiectul „Școala Vedetelor”, celebru în anii ’90.

Acesta a postat pe o rețea de socializare un mesaj dur, amintind de marea supărare, de acum ceva vreme, a cunoscutului actor și fost director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Citește și: Firea îi bate obrazul lui Nicușor Dan: „Am ajuns să-l vedem pe omul Alexandru Arșinel tulburat, cu lacrimi în ochi”

Călin Geambașu: „S-a legat cu lanțuri de scaun și poziție, pozând în „victima sistemului” la peste 80 de ani…”

sursa foto: Calin Geambasu/Facebook

„Păcat. Unii oameni, rămași captivi în amintirea altor vremuri, refuză să-și asume vârsta biologică și evoluția vieții, ajungând să dispară trași în jos de propriile ancore…

La peste 80 de ani, regretatul Alexandru Arșinel voia să fie în continuare director la Teatru, în loc să-și onoreze retragerea și bine meritata pensionare, după o carieră strălucită, cu multe roluri ce au bucurat o țară întreagă…

Acea luptă surdă, inutilă, nu i-a priit deloc. S-a legat cu lanțuri de scaun și poziție, pozând în „victima sistemului” la peste 80 de ani…”, susține Călin Geambașu într-o postare pe Facebook, făcută joi seară, în 29 septembrie.

Călin Geambașu: „I-ar fi făcut bine. Nicidecum o luptă cu Primăria…”

Călin Geambașu și-a continuat mesajul, dând de înțeles că actorul nu ar fi trebuit să se lupte cu Primăria Capitalei, ci să se bucure de familie, de copii și de nepoți. Muzicianul a ținut însă să menționeze că Alexandru Arșinel va rămâne în amintirea publicului grație rolurilor sale „haioase”.

„Bătrânețea lui trebuia să fi fost o frumoasă aducere aminte a întregii sale vieți plină de realizări, povestind nostalgic și voios alături de copii și de nepoți. Chiar fabulând sau exagerând. Ar fi fost permis din partea unui actor renumit ca el. I-ar fi făcut bine. Nicidecum o luptă cu Primăria…

Alexandru Arșinel ne va rămâne tuturor în amintire prin multele roluri haioase pe care le-a interpretat și cu care ne-a amuzat plăcut. Îi mulțumim! Drum lin! ”, a mai transmis Călin Geambașu.

Mirela Vaida: „Îți mulțumesc, Maestre! Cu tine a murit o epocă”

Mirela Vaida, solistă a Teatrului de Revistă și, totodată, prezentatoare a unei emisiuni TV la Antenă, s-a numărat printre cei care au ales să transmită public un mesaj prin care sa-și exprime regretul față de plecarea din această lume a actorului Alexandru Arșinel.

„Oamenii mari nu mor nicioadata! N-am avut niciodata „curajul” de a-i multumi lui „Nea Sandu” (cum ii spuneau prietenii), pentru tot ce m-a invatat, pentru aripile pe care mi le-a dat in urma cu 15 ani, cand m-a angajat la Teatrul de Revista Constantin Tanase 🖤🕊 N-am apucat sa-i multumesc pentru miile de momente frumoase traite in turneele din tara si din strainate, pentru glumele si bancurile din culise, pentru onoarea de a imparti cu el aceeasi scena, acelasi entuziasm.. pentru „scoala” Revistei pe care ne-o preda, fara sa stie, la fiecare cuplet muzical sau „quiproquo” alaturi de Stela… Dumnezeu sa te ierte, Maestre… Iti multumesc, Maestre! Cu tine a murit o epoca… 🖤🖤🖤”, a scris Vaida, joi seară, pe pagina sa de Facebook.

Adrian Enache: „Drum lin printre stele, nea Sandu!”

Un mesaj emoționant a transmis și cântărețul Adrian Enache, care a ținut să menționeze că i-a considerat pe Alexandru Arșinel și pe regretata actriță Stela Popescu drept părinții săi de suflet. „Lângă doi TITANI. De astăzi, amândoi ne privesc cu dragoste și bunătate de Sus. I-am considerat mereu și pe Stela Popescu, și pe Alexandru Arșinel, părinții mei de suflet.

Am învățat de la ei, am un milion de sfaturi de la ei pe care le păstrez în inimă ca pe cele mai de preț comori. I-am iubit, îi iubesc și mă rog Bunului Dumnezeu să-i țină în Lumina și Pacea Lui. Drum lin printre stele, nea Sandu!”, sună mesajul transmis de către solistul Adrian Enache, joi seară, pe pagina sa de Facebook, în dreptul unei fotografii în care cântărețul apare alături de cei doi actori evocați în postarea acestuia.

sursa foto: Facebook/Adrian Enache
author avatar
Andrei Coman
752 afisari

5 COMENTARII

  1. CARE HARTISTI.AU STUDII LA IATC,MEMBRI UCIN,UNITER,ET C.
    SUNT CANTACIOSI IEFTINI SI SUSANISTI.IAU BANI MOCA.
    ASTIA,SEAMANA CU MORTUL CIRCAR SI OBREZNIC.
    VOI,NU SUNTETI….DECAT NISTE PLACI SI BENZI MAGNETICE.
    NICIUNUL NU AVETI VALOAREA LUI SPATARU,ANDREESCU,CIOIU,MOCULESCU,BERTZI,SEICARU.
    VOI,TOTI,AMATORI DE DE AZMERICA ANALFABETA SI HOATA

  2. CARE HARTISTI.AU STUDII LA IATC,MEMBRII UCIN,UNITER,?????
    SUNT CANTACIOSI IEFTINI SI SUSANISTI.IAU BANI MOCA.DIRECT IN BUZUNAR
    ASTIA,SEAMANA CU MORTUL CIRCAR SI OBRAZNIC.FARA VALOARE MARE,AMATORI.
    VOI,SUNTETI….DECAT NISTE PLACI SI BENZI MAGNETICE.CANTA PATEFONUL.
    NICIUNUL NU AVETI VALOAREA LUI SPATARU,ANDREESCU,CIOIU,MOCULESCU,BERTZI,SEICARU.
    VOI,TOTI,AMATORI DE AZMERICA CRIMINALA,ANALFABETA SI HOATA

  3. Nu pricep de ce familia nu l-a dus in strainatate /Germania Austria etc/ la tratament? Poate scapa cu viață
    Bani erau destui ca am inteles ca are o avere destul de mare + 3 pensii. Pacat!

  4. Nu pricep de ce familia nu l-a dus in strainatate /Germania Austria etc/ la tratament? Poate scapa cu viață
    Bani erau destui ca am inteles ca are o avere destul de mare + 3 pensii. Pacat!

    • Nu este asa simplu. Cei vaxati resping transplantul, orice transplant. Practic corpul lui (si Socaciu) a inceput sa respinga transplantele. De aia au fost mereu in spitale, au primit toate ingrijirile posibile, nu ca amarastenii care au fost ucisi cu zile. Ei au primit tot, pentru ca sunt faimosi si sa nu dea nume prost vaxului. Dar degeaba. Nu au mai avut ce sa le faca.
      Se stie la nivel mondial ca cei vaxati resping in numar urias transplanturile, a fost si studiu japonez, public, oficial. Ma rog, ei se intrebau de ce vaxatii resping in numar mare transplantul 0 se intampla.
      De ce a decedat Peter Imre? A avut tratament de sute de mii de dolari in afara si l-au trimis acasa sa isi dea sfarsitul. Ca nu au avut ce sa ii faca, de aia. Se intampla la case foarte mari, pentru ca au crezut ca ei primesc vaxul ala bunul si tot pe cel basic l-au luat. A fost teapa, nu au existat injectii placebo. Exista insa un fel de antidot pe care il primesc si alesii nostri care s-au vaxat public si care tot zeama minune au primit. Nu au fost injectii placebo! Numai cei care nu s-au intepat ci s-a aruncat zeama la toaleta au scapat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger