AcasăNewsMeryl Streep sare la gatul lui Karl Lagerfeld

Meryl Streep sare la gatul lui Karl Lagerfeld

Meryl Streep l-a acuzat, pe designerul Karl Lagerfeld ca ii afecteaza prezenta la ceremonia Oscarurilor dupa ce acesta a declarat ca actrita ar fi fost platita pentru a purta pe covorul rosu o alta rochie decat cea comandata initial.

Meryl Streep trebuia sa imbrace la premiile Oscar o rochie gri din matase marca Chanel din colectia 2017. Insa, dupa ajustarile necesare, actrita a anuntat ca refuza sa o poarte deoarece a gasit un alt designer. „Am facut o schita si am inceput sa lucram la rochie, a declarat Lagerfeld care a precizat ca a fost sunat ulterior de cineva din echipa actritei care a anuntat ca anuleaza comanda. „Nu continuati rochia. Am gasit pe cineva care ne va plati”, a povestit el asigurand ca Chanel nu plateste vedetele ca sa ii poarte creatiile. De asemenea, Lagerfeld a spus ca, daca vrea, actrita poate pastra rochia realizata dupa dimensiunile ei. Acuzatia lui Lagerfeld a facut inconjorul lumii. „Intamplarea a fost preluata la nivel mondial si imi umbreste, la nivel mondial, aparitia la premiile Oscar, cu ocazia recordului de 20 de nominalizari, eclipsand aceasta onoare in ochii media, ai colegilor si ai publicului”, sustine Streep, in varsta de 67 de ani, intr-o declaratie.

Actrita, cea mai admirata si onorata din generatia sa, este nominalizata la Oscar pentru interpretarea rolului excentricei cantarete de opera din comedia „Florence Foster Jenkins”. Meryl Streep are la activ trei trofee Oscar pentru roluri interpretate anterior. Ea a respins, ieri dimineata, scuzele transmise de Lagerfeld, care a recunoscut ca a „inteles gresit ca doamna Streep a ales un alt designer pe baza remuneratiei”.

S-a dat si Zmeura de Aur

Gala Zmeura de Aur 2017 a avut loc sambata seara unde cele mai proaste filme ale anului trecut. Astfel, “Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party“, regizat de Dinesh D’Souza, a fost desemnat cel mai prost film al anului 2016. Si “Batman v Superman: Dawn of Justice” a castigat patru trofee, impunandu-se la categoriile “cel mai prost actor in rol secundar” (Jesse Eisenberg), “cel mai prost scenariu”, “cea mai proasta combinatie de actori pe marele ecran” (Ben Affleck si Henry Cavill) si “cel mai prost remake, rip-off sau sequel”.

author avatar
National
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger