AcasăNewsMerkel, bogatasii greci isi ascund banii in Elvetia!

Merkel, bogatasii greci isi ascund banii in Elvetia!

Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, nu a reusit sa ajunga la un acord cu cancelarul german Angela Merkel pentru salvarea zonei euro.  Grecii bogati n-au habar de asta si isi adapostesc averea in Elvetia.

Angela Merkel tine cont de atentionarile din presa

Statele dezvoltate ale UE se dau de ceasul mortii sa stabileasca un acord pana la summit-ul UE de la Bruxelles, din 23 octombrie, iar Sarkozy incearca in zadar s-o induplece pe Angela Merkel . Intre timp,  presa germana a toarnat gaz pe foc. Tabloidul german Bild, de care „doamna de fier” a Germaniei tine cont, a pus din nou „tunurile” pe Grecia. Publicatia dezvaluie intr-un articol intitulat „Grecii au 200 de miliarde de euro in conturile lor din Elvetia”, ca grecii  mai instariti si-au transferat banii in strainatate.

Bild cere oprirea „hemoragiei” de capital din Grecia, iar publicatia Financial Times Deutschland este si mai dura:  „Elvetia trebuie sa extradeze banii grecesti”.  Potrivit acestui ziar, Elvetia are in vedere inceperea negocierilor cu Grecia, pentru a stopa exodul capitalului.

author avatar
Arpad Dobre
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger