AcasăNewsMerkel a pierdut alegerile din Franta: a iesit Hollande

Merkel a pierdut alegerile din Franta: a iesit Hollande

Agentia France-Presse a difuzat la ora 18.53 o estimare a rezultatelor, numai pentru clienti. Imediat, tinerii socialisti si-au pregatit steagurile pentru marsul victoriei pe bulevardul Solferino.

Organizatorii marsului victoriei au inceput sa soseasca rand pe rand, arborand zambete largi, dar fara sa faca pronosticuri, pentru a nu fi sanctionati de Comisia Electorala.

Diaspora l-a votat pe Hollande

Cu o ora inainte de anuntarea oficiala a rezultatelor estimative, se vehicula ca Francois Hollande castiga cu  peste 53%. Ziarul La Libre Belgique anunta procente impresionante pentru Hollande in strainatate: in Guadalupe, 71,9%, in Martinica, 68,4%, in Montreal, 57,74%, la Toronto, 58%. Hollande conducea si in Peru, Argentina, Columbia si Honduras. Sarkozy a inregistrat mai multe voturi La New York, in Mexic, Brazilia, Brazilia, Costa Rica si Chile.

Sarkozy a ratat Super Luna Plina

Luna Plina aflata la cea mai mica distanta fata de Pamant anunta catastrofe, de regula. Astrologii francezi, insa, o considerau de bun augur pentru Sarkozy! Trei renumiti astrologi francezi, Kristina, Audray Gaillard si Roland Legrand, il desemnasera castigator pe Sarkozy. Conform acestora, Luna este planeta-cheie a destinului lui Sarkozy, fiind amplasata, pe harta nasterii, in aceeasi casa cu ascendentul, ceea ce ii harazeste pozitii puternice, de notorietate. Just! Dar nu vesnic!

Intoarcerea la socialism, fara sampanie

Hollande si-a sarbatorit victoria din primul tur in Ardeni, intr-o regiune renumita pentru sortimentele de sampanie. Insa, pentru victoria finala, a pregatit… vin rosu. Ca e mai popular, mai potrivit cu socialismul! La Berlin, rezultatele preliminare erau urmarite cu teama. Distrugerea „tandemului Merkozy” pune in pericol intreaga strategie de formare a Statelor Unite Europene, stradania Angelei Merkel.

author avatar
Adina Mutar
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger