AcasăNewsMerită să vizitezi Maldive?

Merită să vizitezi Maldive?

Maldive reprezintă una dintre cele mai populare destinații de vacanță pentru familii și pentru luna de miere, din întreaga lume. Deși Maldive poate fi o destinație destul de scumpă, aici cei interesați vor descoperi cele mai impresionante hoteluri, alături de paradisul absolut. Plaje albastre, recife subacvatice spectaculoase, lagune de nisip, activități pline de adrenalină, în Maldive există oportunități de distracție și relaxare pentru gusturile fiecărui turist.

Maldive – o destinație tropicală de vacanță, cu multe oportunități

Dacă intenționezi să te relaxezi după o lungă perioadă de muncă, o vacanță în Maldive pentru câteva săptămâni reprezintă alegerea perfectă. Privirea îți va fi răsfățată imediat ce vei ajunge pe insulă. Unii turiștii adoră să viziteze națiunea insulară pentru a se bucura de scufundări. Alții pentru a experimenta câteva zile un paradis tropical.

Indiferent de motivul pentru care intenționezi să vizitezi Maltive, ține cont să îți planifici din timp călătoria. Asigură-te că îți rezervi zborul cu mult timp înainte, evitând astfel achiziționarea biletelor în ultimul moment la prețuri piperate. Dacă ai ales să pleci din Iași, verifică prețurile și zilele disponibile pe https://www.esky.ro/bilete-de-avion/ci/ias/0/0/iasi pentru a profita de cele mai bune oferte.

Maldive îți oferă o mâncare locală delicioasă, unică, care va încânta papilele gustative. Gama de opțiuni de rețete este versatilă, astfel încât să descoperi mâncăruri unice pe care nu le-ai gustat niciodată până acum.

Priveliștile naturale uimitoare, rezervațiile naturale, drumețiile, înotul alături de fauna marină, cumpărături, timp de calitate alături de cei dragi, seri relaxante pe plajă, apusuri spectaculoase, viață de noapte bogată, snorkeling și ape cristaline, parasailing sau kitesurfing, Malvide reușește să ofere tuturor turiștilor activități entuziasmante.

Când este cel mai bun moment pentru a vizita Maldive?

Maldivele sunt cunoscute pentru soarele arzător pe tot parcursul anului, cerul albastru și temperaturile ridicate. Dacă dorești să eviți sezonul de vârf cu prețuri mari, evită perioada dintre decembrie și aprilie. Totuși, în această perioadă temperaturile sunt constante cu mult soare. La polul opus, în perioada mai-noiembrie, se desfășoară sezonul umed, asociat adesea cu ploi, vânturi puternice și prețuri mai mici.

În funcție de tematica vacanței, alege să vizitezi Maldive în consecință. În perioada sezonului de vârf, vizitează insulele atunci când intenționezi să urci pe culmile adrenalinei și să încerci toate activitățile sportive acvatice. Pentru tratamente spa, răsfăț și relaxare, poți alege sezonul umed, în această perioadă fiind mai mici și prețurile hoteliere.

Ce nu trebuie să ratezi atunci când ajungi în Maldive?

O vacanță în Maldive reprezintă un moment ideal prin care poți profita la maximum de o excursie tropicală, în adevăratul sens al cuvântului. Însă, pentru a te asigura că nu ratezi niciun loc ce prezintă interes în această mirifică națiune insulară, caută pe eSky.ro și achiziționează din timp biletele de avion, pentru a profita de numeroasele reduceri oferite de companiile aeriene.

Insula Baros este locul ideal pentru o escapadă romantică. Este unul dintre locurile principale în care poți admira apusul, în timp ce savurezi un pahar cu băutura preferată. Sau te poți relaxa pe muzică jazz în Lighthouse Lounge Bar. Pentru o vedere de 360 de grade asupra oceanului, poți lua masa în mijlocul lagunei la Piano.

Insula Mirihi este un complex insular de 5 stele din Maldive, ce oferă lux spectaculos, vederi pitorești și o ambianță uimitoare. Pasionații se pot bucura aici de o gastronomie bogată și o gamă vastă de opțiuni de aventură. De la snorkeling la explorarea atolilor, insula Mirihi este un loc ideal de vacanță.

Urmând aceeași linie a luxului de clasă mondială, Insula Huvahendhoo este renumită pentru Lily Beach Resort and Spa. Indiferent de perioada anului în care dorești să vizitezi Maldive, Insula Huvahendhoo este perfectă pentru luna de miere. Regiunea este cunoscută pentru gama sa mirifică de floră și faună subacvatică, iar unica modalitate de a te bucura de acestea, constă în scufundări sau snorkeling.

Insula Rangali găzduiește primul hotel subacvatic din lume, Muraka. Hotelul se află la 16 metri sub Oceanul Indian, ducând luxul la un alt nivel. Oaspeții se vor bucura de o piscină infinită, cu vedere la ocean, sală de sport privată, bar, dar și un dormitor subacvatic cu cele mai pitorești priveliști. Tot aici vei regăsi singurul restaurant subacvatic din întreaga lume.

Pentru o vacanță spirituală, Insula Fihalhohi oferă o vreme plăcută, ideală pentru relaxare, dar și pentru activități acvatice, precum scufundări, snorkeling, windsurfing.

Dacă intenționezi să vizitezi Maldive în căutarea distracției și aventurii, vizitează insulele nordice. În schimb, cele sudice reprezintă locul perfect pentru pasionații de scufundări. Indiferent de motivul pentru care intenționezi să călătorești, Maldive oferă unele dintre cele mai frumoase plaje din lume. Asigură-te că rezervi o excursie în Maldive cât mai devreme. Frumusețea naturală a națiunii insulare este la apogeu și te așteaptă în orice moment.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger