AcasăNewsMerge PSD pe mâna Gabrielei Firea pentru un tur doi la prezidențiale?

Merge PSD pe mâna Gabrielei Firea pentru un tur doi la prezidențiale?

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei şi vicepreşedinte PSD, a declarat, joi, în cadrul unui interviu la „Marius Tucă Show”, că nu s-a hotărât dacă va candida la alegerile prezidențiale, dar va reveni cu un răspuns după ce se va consulta cu soțul ei, Florentin Pandele și cu membrii PSD.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotaggabriela firea title=Gabriela Firea data wpil keyword link=linked>Gabriela Firea<a> Sursa foto Twitter

“Voi candida dacă voi fi considerată, de către colegii mei și de către partenerul nostru ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, cea mai bună soluție pentru zona de centru-stânga, printr-o analiză asumată, nu de „sforării”. (…) Sunt și eu una dintre persoanele care pot fi analizate, măsurate…”, a declarat  primarul general al Capitalei.

În cadrul interviului, Firea a adăugat că este surprinsă de „cinismul” oamenilor politici din jurul ei, care ar fi vrut să o „scoată din joc”, profitând chiar de problemele de sănătate pe care le-a depășit.

„Am fost surprinsă neplăcut să aflu că au fost persoane importante care au mers și în zona medicală să se intereseze de veridicitatea problemelor mele de sănătate, dorind să vadă dacă pot fi scoasă din joc pe acest motiv. (…) Mi se pare de un cinism uimitor!”

Întrebată dacă va candida pentru al doilea mandat la Primăria Capitalei, Firea a răspuns: „Categoric! Voi candida pentru un nou mandat. Este firesc să continui ce am început”.

Interogată cu privire la situația actuală a partidului din care face parte, ea prevede că PSD își va mai pierde din proprii simpatizanți și nu o miră că social-democrații au luat un procent mic la ultimele alegeri, deoarece au încălcat multe promisiuni făcute la „nivel politic mare” cetățenilor.

 

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
169 afisari

3 COMENTARII

  1. In conditiile in care capitala decide ferm si Usr a scos in B 30%,nu incape indoiala ca tanti Pandele e pierdere de vreme.

  2. PSDu azi este EGAL CU ZERO!.Poa să meargă pe mîna sau pe cracku veoricăi pavianca sau al Firei, foștii votanții PSD le vor da lamUE !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger