AcasăNewsMerge Carmen Dan la Dragnea, după ce pleacă de la MAI? Un...

Merge Carmen Dan la Dragnea, după ce pleacă de la MAI? Un prim răspuns

Dragnea ar avea toate motivele sa fie mandru de Carmen Dan

În așteptarea unui răspuns de la Cotroceni în privința deciziilor luate in Comitetul Executiv al PSD-ului, social-democrata care a demisionat din fruntea Ministerului de Interne înainte de a fi remaniată a venit și marți la biroul pe care l-a ocupat o perioadă însemnată la MAI.

Până să își ia la revedere de la subalterni, Carmen Dan a enumerat ce planuri are pînă să iși finalizeze mandatul ministerial. Întrebată dacă are de gând să meargă să îl viziteze pe Liviu Dragnea la Rahova, acum că ar avea mai mult timp la dispoziție, de vreme ce i se reduc responsabilitățile publice, social-democrata a evitat să răspundă concret. Și s-a rezumat să spună că se va concentra pe latura familială. „Evident că o să am mai mult timp liber, o să am timp de familia mea, în primul rand”, a replicat Carmen Dan.

Amintim că Liviu Dragnea e încarcerat la Penitenciarul Rahova, de la finele lunii mai, urmare a deciziei definitive a instanței, cea de condamnare a fostului număr trei în stat la trei ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor de la Protecția Copilului Teleorman.

223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger