AcasăNewsMercedes Romania recheama masinile in service

Mercedes Romania recheama masinile in service

Dupa Renault si Toyota, iata ca fenomenul se extinde si la case mai mari. Mercedes Benz Romania a sesizat Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ca va demara cinci campanii de rechemare in service a limuzinelor sale.

Toate costurile aferente vor fi suportate de Daimler AG, proprietarii nu vor plati nimic.

“Clientii vor fi informati prin scrisori recomandate, cu solicitarea de a se prezenta la cel mai apropiat atelier de reparatii, autorizat de Mercedes – Benz SRL”, precizeaza compania in notificarile trimise catre ANPC.

Concret, ar fi posibile verificari sau inlocuiri  la urmatoarele subansamble si componente: senzor de presiune sistem de franare WABCO neetans, suport pentru cablaj motor, cablaj alternator demaror cutie de viteze, siguranta cablu tirant al blocarii manetei selectorului, conducte de inalta presiune rampa la pompa de inalta presiune etc.

Anul trecut, Mercedes Benz a rechemat in service peste 150.000 de modele din clasele E si CLS, destinate pietelor din Europa si Asia, insa pentru probleme minore. Dintre companiile germane producatoare de automobile premium, Mercedes a fost, si in 2015, lider la vanzari, cu peste 1.900.000 de masini vandute.

author avatar
Bogdan Borcea
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger