AcasăNewsMentalistul Gog: „Pe scena, eu sunt Dumnezeu”

Mentalistul Gog: „Pe scena, eu sunt Dumnezeu”

Mentalistul Cristian Gog sustine ca a indoit lingurile cu puterea mintii

Cristian Gog, castigatorul de la „Romanii au talent” si al marelui premiu de 120.000 de euro, a demontat, ieri, acuzatiile potrivit carora ar fi folosit linguri dintr-un metal special si ar fi fentat aparatul EKG dezlipindu-si unul dintre electrozi. El a declarat pentru „National” ca, pe scena, se simte precum Dumnezeu si ca a oferit publicului exact ce si-a dorit: spectacol!

Iluzionistul a castigat marele premiu in valoare de 120.000 de euro

Suspectat ca folosit linguri „masluite” si ca a apelat la un truc ieftin pentru a pacali aparatul EKG, Gog a demontat acuzatiile, rand pe rand. Mentalistul a declarat ca, daca si-ar fi scos un electrod de la EKG, toate celelalte ar fi functionat, iar aparatul ar fi avertizat ca dispozitivul nu este conectat. „Puteam sa-mi scot pe furis un electrod, poate doi. Dar nu zece! Aveam pe mine zece electrozi, nu puteam sa-i smulg pe toti fara sa fiu vazut si sa-i pun repede inapoi. E o aberatie! Cat despre moneda folosita… ce pot spune?! Mi-a dat-o Bartos, nu am venit cu ea de acasa”, a punctat Gog.

Mentalistul Cristian Gog sustine ca a indoit lingurile cu puterea mintii

Referitor la lingurile despre care s-a spus ca ar fi fost confectionate dintr-un aliaj ce contine galiu, care se topeste la temperatura corpului uman, Gog a marturisit: „Lingurile pe care le-am folosit le-am luat de la hipermarket. Am luat zeci, poate sute de linguri. Am facturi pentru toate, pot demonstra ca sunt linguri absolut normale. Mi se pare josnic faptul ca unii au ales sa improaste cu noroi acum, insa poate ca asa e mai bine. Cand un nebun zice ca am avut balamale la linguri, vin zece destepti care il contrazic si, incet, incet, se lamureste lumea ca eu am dreptate. Pe scena, eu sunt Dumnezeu. Dar cand revin in sala si cineva imi spune ca a descoperit secretul numarului de iluzionism, eu recunosc, nu mi-e rusine. La numarul cu aparatul EKG nimeni nu si-a putut explica cum de a fost posibil, de aceea isi dau toti cu parerea”.

A dat-o in bara inainte de finala

Mentalistul Cristian Gog a marturisit ca nici acum nu-i vine sa creada ca a castigat marele premiu de la „Romanii au talent”. „Cand m-am inscris la la concurs, nu credeam ca voi castiga, insa dupa cateva zile am realizat ca pot face spectacol si am prins incredere. Am zis ca iau marele premiu si iata ca l-am luat. Eu sunt un tip foarte ambitios, care, odata ce-si pune in minte ceva, merge pana la capat. Un moment de cumpana am avut insa chiar cu cateva ore inainte de marea finala. Am facut repetitii si am incercat numarul cu opritul batailor inimii. Am ratat. Pur si simplu, nu imi iesea numarul”, ne-a marturisit Cristian Gog. Iluzionistul a povestit ca tensiunea si neincrederea au luat amploare chiar in momentul in care a ajuns pe scena. „Medicii care au montat electrozii de la aparatul EKG aveau trac, erau pentru prima data in lumina reflectoarelor. Nu erau de la Pro Tv, ci de la o clinica si n-au stiut de ce au fost chemati decat cu o ora inainte. Au aflat de la colegii mei. Eu nu am vrut sa le spun, pentru ca voiam sa se vada uluirea pe chipul lor atunci cand le voi spune ca i-am chemat sa ma monitorizeze in timp ce imi voi opri bataile inimii. Apoi s-au incurcat in firele de la aparat… Simteam cum nimic nu merge si eram convins ca o voi da in bara”, a mai adaugat Gog.

[youtube]iFJmtaOLHPA[/youtube]

[youtube]bpn2gZKH49U[/youtube]

[youtube]vI3Iy0Ox_4Y[/youtube]

author avatar
Narcis Voica
644 afisari

2 COMENTARII

  1. CIINII LATRA A NEPUTINTA, INCOMPEMTENTA, INVIDIE, TU MERGI MAI DEPARTE. ESTI SINCER, CAPABIL, STRALUCITOR, NU DA APA LA MOARA SORICEILOR, PITYFELNICILOR, CARE IN VIATA DOAR DENIGREAZA, CALOMNIAZA, dau cu noroi=sporturi nationale.
    bafta si curaj

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger