AcasăNewsMeniu de cinci stele pentru puscariasii cu nume

Meniu de cinci stele pentru puscariasii cu nume

Gigi Becali, Victor Babiuc sau Bercea Mondial sunt doar cativa dintre puscariasii cu nume care vor avea parte de meniuri speciale in noaptea dintre ani.

Aflat pentru inca trei ani dupa gratii, Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, isi va petrece noaptea dintre ani cel mai probabil la Penitenciarul Jilava.

Iar reprezentantii institutiei se dau peste cap pentru a-i asigura acestuia un meniu de cinci stele din care nu vor lipsi ciorba si friptura de purcel, fructele sau gogosile. In plus, fiind vorba de trecerea in Noul An, Gigi Becali poate beneficia si de un pachet suplimentar cu alimente de acasa.

Conform ziarulring.ro, Victor Babiuc, ministrul condamnat alaturi de Gigi Becali in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, va avea si el parte de un meniu de cinci stele in noaptea dintre ani. Incarcerat la Penitenciarul Gaesti, Babiuc va beneficia de un meniu din care nu lipsesc alimentele traditionale de sarbatori, dar si de program prelungit la televizor si, foarte probabil, de un pelerinaj pe la mai multe manastiri.

Nu in ultimul rand, Bercea Mondial, interlopul a carui nepoata a fost botezata de Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, va petrece noaptea dintre ani la Penitenciarul Craiova. Acesta va consuma friptura de porc, sarmale si gogosi, va avea acces non-stop la televizor si va putea fi vizitat de grupuri de colindatori.

author avatar
Cristi Ionita
479 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger