AcasăNewsMembru important al Generației de Aur, șantajat cu poze și filmulețe compromițătoare...

Membru important al Generației de Aur, șantajat cu poze și filmulețe compromițătoare cu fiica sa! I s-au cerut 25.000 de euro

Membru important al Generației de Aur, santajat cu poze și filmulețe compromițătoare cu fiica sa! I s au cerut 25.000 de euroMembru important al Generației de Aur, santajat cu poze și filmulețe compromițătoare cu fiica sa! I s au cerut 25.000 de euro/ Sursa FOTO: digisport.ro

Ioan Ovidiu Sabău a trăit momente groaznice după ce a fost urmărit la stadion de către un bărbat care i-a cerut 25.000 de euro pentru a nu publica imagini compromițătoare cu fiica acestuia.

Celebrul tehnician român a apelat direct la poliție, iar individul și-a aflat sentința ieri, de mărțișor!

Închisoare pentru bărbatul care l-a terorizat pe Sabău

Conform cljust.ro, bărbatul a fost condamnat la închisoare, după ce l-a șantajat pe Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj.

Persoana din Cluj a primit pedeapsa de 3 ani de închisoare cu suspendare, după ce i-a cerut antrenorului suma de 25.000 de euro pentru a nu da drumul unor imagini compromițătoare cu fiica sa în spațiul public.

Ce era în imagini

Filmulețele cu fiica lui Ioan Ovidiu Sabău, nu o arătau pe aceasta în ipostaze indecente, așa cum s-ar gândi toată lumea.

De fapt, este vorba despre un discurs negativ pe care ea îl ținea în legătură cu religia „Martorii lui Iehova”, religie în care a fost crescută, dar la care a renunțat ulterior.

author avatar
Mihail Ioan
1.270 afisari

5 COMENTARII

  1. Nu – i prima dintre tinerii care renunta la aceasta biserica. Se pare ca tinerii nu se regasesc in modul cazon de purtare in biserica, desi tinerii au luat fraiele de la batrani dupa 1990.Sa fii testat la cunostinte biblice periodic de un cine stie cine, de a sta (statuie) ore intregi in strada pentru ce ?? ca pe nimeni nu am vazut sa ia macar o revista de cele prezentate nu-i deloc usor. Dumnezeu insa are o lucrare pentru fiecare…

  2. Dati i cu suspendare! Martorii lui ciolacu și ciuca ,au voie sa ceară bani. Alti discriminați! Poate candidează la șefia nato!

  3. În spate la Martorii lui Iehova sînt seviciile americane. Despre Sabău se vorbea că era plătit de pe un ștat de plată separat la Dinamo. Nu zic că Sabău e al americanilor, zic că serviciile din toatp lumea se supun…cui se supun, n-am de unde știi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger