AcasăNewsMembru CNA sperie Parlamentul cu un pistol jucarie

Membru CNA sperie Parlamentul cu un pistol jucarie

Constantin Duţu, membru in Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), a scos un pistol pe masa, miercuri, la sedinţa comisiilor reunite de cultura ale Parlamentului, el spunand ulterior ca este „o jucarie”. El a susţinut ca este „o jucarie”. „Asta nu e un pistol adevarat, e un pistol de jucarie”, a spus Duţu, susţinand ca l-a adus „ca sa il vada domnul Sergiu Nicolaescu”.

Duţu a declarat ca pentru acest lucru era sa fie condamnat in urma cu 25 de ani, cand a fost anchetat de Securitate pentru deţinere de arme si munitii.

Constantin Duţu a spus ca a fost chemat la comisiile de cultura deoarece a fost reclamat de o membra a CNA ca a avut o condamnare pentru detinere de arma si atunci el a adus un pistol „capsier” de jucarie, pentru a-i demonstra lui Sergiu Nicolaescu ca nu a existat o condamnare.

„Este un pistol capsier. Eu nu am avut niciodata arme si muniţii, pentru ceea ce voia Ceausescu sa ma condamne in 1984”, a explicat Duţu. El a spus ca are acest pistol din 1984 cand a jucat in spectacolul „Bonnie si Clyde”, la Boema, impreuna cu sotia sa.

„Am vrut sa-l aduc maestrului Sergiu Nicolaescu sa vada ca pentru acest pistol s-a creat proces in 1984 pentru ca atunci se spunea ca avem pistoale”, a precizat Duţu.

„Am fost audiat pentru ca eram bolnav si eram in spital si au nevoie de un loc pentru PDL (in CNA – n.r.) ca sa aiba toate voturile in CNA”, a adaugat Duţu, aratand ca o membra a CNA i-a facut „numai rau”, reclamandu-l „peste tot”. Duţu, care a spus ca este un „om de arta, de cultura, care a adus numai premii internaţionale”, a mai susţinut ca a prezentat pistolul de jucarie la intrarea in Parlament.

Presedintele Comisiei de Cultura din Camera Deputaţilor, Raluca Turcan, i-a spus lui Duţu ca este inadmisibil ceea ce face si l-a invitat sa paraseasca sedinţa. Constantin Dutu a fost chemat pentru audieri la Sectia 17 Politie.

 

author avatar
A.P. Redactor
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger