AcasăNewsMelescanu da test dupa test, marti, in Parlament

Melescanu da test dupa test, marti, in Parlament

Se anunta o zi plina, la Parlament, pentru seful de la MAE.

In prima faza, Teodor Melescanu este asteptat la Camera Deputatilor. Nu oricum, ci cu explicatii despre problemele aparute la vot, in Diaspora, la alegerile din 26 mai, desfasurate simultan cu referendumul pe Justitie. Concret, de la ora 16, urmeaza sa inceapa dezbaterile politice la care liberalii si userisii asteapta lamuriri de la ministrul de Externe.

Tot de la aceeasi ora, doar ca la Senat, urmeaza sa inceapa dezbaterea si votul in cazul motiunii simple depuse de aceleasi formatiuni din Opozitie. PNL si USR il vor plecat pe Melescanu din fruntea Ministerului de Externe, tot ca urmare a situatiilor reclamate cu privire la procesul de vot de luna trecuta. ”26 mai va cere demisia, domnule Melescanu!” – suna tema demersului initiat de parlamentarii liberali si useristi.

De altfel, in ultima vreme, Teodor Melescanu a tot dat explicatii despre organizarea scrutinului din Diaspora, dupa ce au existat nemultumiri – inclusiv la Cotroceni – cu privire la cozile la care au stat unii romani din strainatate, care au vrut sa voteze la europarlamentare si la referendum.

author avatar
Cristina Stefan
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger