AcasăNewsMeleșcanu, alături de pesediști la BEC. Dăncilă: ma bucur de susținerea unei...

Meleșcanu, alături de pesediști la BEC. Dăncilă: ma bucur de susținerea unei mari părți din ALDE

E oficial: Viorica Dăncilă și-a depus candidatura la prezidențiale, cu tot cu cele peste 1,4 milioane de semnături de susținere.

Pasul a fost făcut joi la prânz, când șefa Guvernului și a PSD-ului a venit la Biroul Electoral Central, având alături mai mulți minișri și reprezentanți ai formațiunii social-democrate, dar și pe Teodor Meleșcanu, recent exclus din ALDE, după ce a ajuns în postura de al doilea om în stat, având susținerea Partidului Social Democrat, nu, însă, și pe cea a partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu.

De altfel, răspunzând unei întrebări de la presă, Dăncilă i-a lăudat din nou pe membrii ALDE care au ales să rămână alături de proiectul guvernamental, după ce partidul a ales să iasă din Coaliție. „Mă bucur foarte mult de susținerea unei mari parți din ALDE. Asta arată că sunt oameni care au responsabilitate, care nu vor să-i dezamăgească pe români, pentru că au venit și au votat acest program de guvernare. Și domnul Meleșcanu, Grațiela Gavrilescu, precum și alți colegi de la ALDDE vor să-și respecte promisiunile făcute (față ) de cetățeni”, a punctat șefa Guvernului, până să plece de la Biroul Electoral Central.

150 afisari

3 COMENTARII

  1. Melescanu a mai parasit PSD ( cu alt nume desigur) facand un alt partid in anii 90 APR
    acum ce face revine la PSD ? Si apoi iar poate pleaca ?

  2. Femeia acesta trebuie susținută minut cu minut, altfel pasul si gafa . Este o adevărată GAFIȚĂ. E bine să continue , vorba lui Johannis ; PAS CU PAS spre ziua in care se pune lacat la PSD. Cât privește câți trădători din ALDE au rămas lângă psd , vorba lui Dragnea: șobolani , acum că sunt rozali sau albi, mai mari sau mai mici ..tot trădători. Să ghicim pe cine va trăda Meleșcanu, pentru cine va fi pregătită următoarea ȚEAPĂ ? VD și PSD desigur, dar numai la semnalul lui PONTA, singurul care-i mai poate oferi ”continuitate” la ciolan. Deocamdată doar Mănescu a cotit spre Johannis iar Birchall este tot mai de dreapta.

  3. Melescanu a lucrat la externe sub Dej Ceausescu Iliescu Constantinescu Iliescu Johannis .TAre de tot omu, …………………..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger