AcasăNewsMelanie Chen, fata gainarului, dragoste pura pentru Dinu Patriciu

Melanie Chen, fata gainarului, dragoste pura pentru Dinu Patriciu

„National” prezinta detalii halucinante din trecutul sarlatanei care a gestionat afacerile lui Dinu Patriciu, magnatul care in prezent este internat la Milano, unde asteapta sa moara un om pentru a-i lua ficatul, operatia de transplant fiind iminenta in zilele urmatoare.

Melanie Chen dirijeaza in prezent toate afacerile magnatului Dinu Patriciu (foto jos)

Melanie Anne Chen – femeia pentru care fostul miliardar a ajuns sa-si schimbe numele in Mr. Jones, dupa cum a relatat recent presa tabloida din Romania – s-a nascut in Trinidad-Tobago.

Dinu Patriciu

Mama ei a este pe jumatate chinezoaica, pe jumatate indianca, iar tatal – un investitor chinez in Trinidad-Tobago.

Noua femeie din viata lui Patriciu este clienta fidela a hotelurilor de lux

Tatal, Winston Chen, crestea gaini, afacerea lui fiind denumita pompos „ferma de pui”.

Fata gainarului din Trinidad-Tobago are acum sofer la scara

De mica, Melanie Anne Chen a fost trimisa la boarding school (internat), iar viata printre pedagogii autoritari si lipsa de afectiune si-au spus cuvantul. Nu a avut parte de dragoste materna, asa ca acum nu-i poate oferi nici ea fiicei sale, Gabriela, in varsta de opt ani, fetita traind acum un adevarat cosmar, langa „tatal vitreg”, un batran cirotic de 63 de ani.

Ascensiunea lui Melanie Chen

Jaap Rotgans este avocatul devotat al chinezoaicei

Melanie Chen a fost angajata la compania Morgan Stanley din Londra. Pe baza unui proces de santaj intentat sefilor ei, chinezoaica a obtinut functia de director, insa, cu prima ocazie, compania londoneza s-a debarasat de ea.

Peter Ahl, tatal biologic al Gabrielei

Atunci, ea s-a lipit rapid de Dinu Patriciu, asigurandu-si, astfel, salvarea. Iar acum traieste cu acest tanar falnic din dragoste pura. Oare sa fie de vina blestemul nevestelor?

Patriciu, la mana chinezoaicei si a fratelui ei

Odata intrata in patul fostului miliardar, Melanie Chen nu s-a multumit cu statutul de amanta bine platita, ci a vrut sa preia controlul asupra cheltuielilor sotiei, copiilor lui Dinu Patriciu si chiar a lui Patriciu, personal. Astfel, l-a determinat pe Patriciu sa semneze o procura speciala, care ii oferea puteri depline asupra tututor afacerilor si conturilor lui Patriciu. Profitand de functia de administrator al companiei DP Holding (care detine toate firmele lui Patriciu – n.r.), Melanie Chen i l-a bagat pe gat pe Peter Chen, fratele ei, acesta reusind sa volatilizeze, prin investitii bursiere mai mult decat dubioase, peste 250 de milioane de euro din contul miliardarului. Ramane un mare semn de intrebare daca legendara lui incompetenta profesionala a facut ca banii sa fie pierduti sau a fost doar o modalitate prin care Melanie Chen si fratele ei au „sifonat” un sfert de miliard de euro din conturile lui Patriciu. Un lucru este cert, insa: fostul miliardar se afla acum in mainile Melaniei Chen si a lui Peter Chen, care sunt sustinuti de un avocat lipsit de scrupule, olandezul Jaap Rotgans, impotriva caruia exista mai multe plangeri penale in Olanda.

Fetita, victima din cauza mamei frustrate

In cercurile bancare londoneze, lipsa totala de scrupule a chinezoaicei Melanie Chen si dorinta de parvenire a acesteia sunt de notorietate si se manifesta si prin faptul ca o deranjeaza imens originea ei si conditia modesta a mamei sale. Frustrarile se rasfrang insa asupra fetitei sale, care este doar un copil nevinovat. Reporterii „National” au aflat ca, in repetate randuri, copila de doar opt ani a Melaniei Chen a fost nevoita sa doarma in aceeasi camera, cu „tatal vitreg”, de 63 de ani, in vila acestuia de la Snagov. Oare Peter Ahl, tatal biologic al fetitei, care traieste la Londra, stie aceste lucruri? Este greu de crezut, pentru ca, pentru felul in care-si trateaza fiica, intr-o tara normala, chinezoaica ar fi fost decazuta din drepturile parintesti. Oare de Craciun, fetita va beneficia de un sejur de vis, la clinica din Milano, unde „tatal” ei de 63 de ani asteapta sa moara un om pentru a primi un ficat nou? Reporterii „National” au incercat, ieri, sa afle parerile fiicelor magnatului, Ana si Maria Patriciu, in legatura cu averea tatalui lor, care, in cazul unui nefericit incident pe masa de operatie, se va imparti la trei, nu doar intre ele doua. Asta pentru ca Ana si Maria s-au trezit din senin cu o surioara mai mica, de opt ani, care, in cazul unei succesiuni, cu siguranta nu va fi lasata pe dinafara de catre mama ei grijulie, Melanie Chen. Insa, pana la inchiderea editiei, fiicele naturale ale magnatului nu au putut fi contactate.

author avatar
Dan Bratu
9.312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger