AcasăNewsMel Gibson, de neoprit: tata pentru a noua oara!

Mel Gibson, de neoprit: tata pentru a noua oara!

La 61 de ani starul hollywoodian este prolific si in afara studiourilor de filmare: iubita sa, scenarista Rosalind Ross, cu care are o relatie de doi ani, a nascut un baiat, intr-o clinica din Los Angeles.

Agentul de presa al artistului a anuntat, in revista People, ca numele bebelusului este Lars Gerard Gibson.

“Sunt cu totii incantati, iar Lars este adorabil. Familia este alaturi de ei, iar Mel este extrem de fericit. Sunt deja acasa, toata lumea e sanatoasa si fericita”, au declarat apropiatii lui Gibson pentru revista People.

Mel Gibson si Rosalind Ross au fost suprinsi ultima oara in public, la inceputul lunii ianuarie, la gala de decernare a Globurilor de Aur. Gibson mai are opt copii, dintre care sapte cu Robyn Moore, fosta sotie(Hannah, 36 de ani, fratii gemeni in varsta de 34 de ani, Christian si Edward, William, 31 de ani, Louis, 28 de ani, Milo, 26 ani si Thomas, de 17 ani) si o fata de sase ani – Lucia, cu o fosta iubita, pianista rusoaica Oksana Grigorieva.

Despartirea dintre Mel si Oksana a fost una cu scantei, printre declaratiile socante care au facut deliciul presei de scandal s-a numarat si afirmatia Oksanei care il acuza pe actorul american ca o batea cand faceau sex!

author avatar
Bogdan Borcea
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger