AcasăMel Gibson conspira cu FBI-ul sa o ucida pe Oksana

Mel Gibson conspira cu FBI-ul sa o ucida pe Oksana

Mel Gibson obisnuia sa o bumbaceasca bine pe Oksana Grogorieva

Scandal mare la Hollywood, dupa ce scenaristul Joe Ezterhas l-a acuzat pe Mel Gibson ca ar vrea sa o ucida pe mama fetitei lui, Lucia.

Mel Gibson obisnuia sa o bumbaceasca bine pe Oksana Grogorieva

Actorul Mel Gibson a bagat-o iar pe maneca. Starul in varsta de 56 de ani a fost acuzat de antisemitism si intentii necurate in ceea ce o priveste pe fosta lui iubita, cantareata Oksana Grigorieva. Cel care il arata cu degetul pe Mel este Joe Ezterhas.  Barbatul, care ar fi trebuit sa fie scenaristul unui proiect intitulat „The Maccabees”, pe care, insa, Gibson a refuzat sa-l produca, pretinde ca actorul ii uraste din tot sufletul pe evrei.

Scenaristul Joe Ezterhas si-a varsat naduful intr-o scrisoare adresata lui Mel Gibson

Mai mult, starul i-ar purta inca pica fostei sale iubite, cantareata Oksana Grigorieva. “Ai cautat sa o distrugi pe Oksana chiar si dupa ce ati ajuns la un acord in ceea ce priveste custodia fetitei voastre, Lucia. Pe urma, ai fost si mai explicit cu amenintarile: “O sa o ucid! O sa pun pe cineva sa o ucida!” Ai zis ca te-ai imprietenit cu doi agenti FBI ( sau fosti agenti FBI) si ca ei o sa te ajute sa o lichidezi pe Oksana”, a povestit Joe Ezterhas intr-o scrisoare adresata actorului si intrata in posesia revistei “The Wrap”.

author avatar
Alina Creanga
1.494 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger