AcasăNewsMehedinti: Secretarul CJ, sefa CAS si managerul Spitalului Judetean, urmariti penal

Mehedinti: Secretarul CJ, sefa CAS si managerul Spitalului Judetean, urmariti penal

Secretarul Consiliului Judetean (CJ) Mehedinti, sefa Casei de Asigurari de Sanatate a judetului, managerul Spitalului Judetean de Urgenta si alte sase persoane sunt urmarite penal de DNA.

Acestia sunt implicati in acelasi dosar in care au fost retinuti presedintele CJ, Adrian Duicu, seful Politiei Mehedinti si liderul PSD Orsova.

Potrivit unui comunicat emis de procurorii anticoruptie, cele noua persoane au calitatea de suspect. Secretarul CJ Mehedinti, Stefan Mednyasky, este urmarit penal pentru permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii nedestinate publicitatii, in scopul obtinerii de foloase necuvenite. Procurorii DNA o cerceteaza, pentru aceeasi infractiune, pe sefa Directiei Economice din CJ Mehedinti, Daniela Popescu.

Directoarea Casei de Asigurari de Sanatate Mehedinti, Elisabeta Rolea, si Grigorita Feraru, functionar public la aceeasi institutie, sunt urmarite penal pentru luare de mita, iar managerul Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin, Doina Boruga, pentru permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii nedestinate publicitatii, in scopul obtinerii de foloase necuvenite.

author avatar
Andra Nesu
310 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger