AcasăNewsMeghan Markle, superba in rochie de mireasa (VIDEO)

Meghan Markle, superba in rochie de mireasa (VIDEO)

Viitoarea sotie a Printului Harry -care va deveni Ducesa de Sussex, dupa casatoria sa cu fiul cel mic al Printului Charles – a ajuns in jurul orei 14, ora Romaniei, in lacasul de cult unde, la momentul de fata, se desfasoara ceremonia religioasa a cununiei.

La foarte scurta vreme dupa ce mama miresei, Doria Ragland, a intrat in Capela St. Charles, in incinta au pasit Printul Charles si sotia, Camilla, iar apoi Regina Elisabeta a II-a, alaturi de Printul consort Phillip. Suverana Marii Britanii a optat pentru o nuanta fistic, cu un accesoriu mov la palarie.

Mama miresei

Apoi au ajuns in fata bisericii si masinile in care se aflau copilasii care fac parte din alaiul miresei, intre ei si Printul George si Printesa Charlotte, insotiti de mama lor, Ducesa Catherine.

Momentul urmator a fost, foarte probabil, si cel mai asteptat- masina care a adus-o la Capela pe Meghan Markle si-a facut aparitia, iar mireasa a coborat din autoturism, vizibil emotionatasi  dezvaluind tuturor, practic, rochia aleasa pentru una dintre cele mai speciale zile din viata sa, cea in care este mireasa Printului William al Marii Britanii. Rochia se remarca prin simplitate si eleganta, are o trena impresionanta si un voal amplu, prins cu o tiara pretioasa.

Meghan a strabatut singura prima jumatate a drumului pana la altar, pana sa fie insotita de socrul sau, Printul Charles

sursa foto: capturi youtube/The Royal Family, sursa video:  youtube/The Royal Family

Imagini live de la ceremonie: [youtube]N42MQJX4KoY[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
961 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger