AcasăNewsMeghan Markle anunta oficial ca tatal ei nu va veni la nunta

Meghan Markle anunta oficial ca tatal ei nu va veni la nunta

Mai sunt doar doua zile pana la nunta Printului Harry cu aleasa inimii sale, americanca Meghan Markle. In tot acest timp, cei implicati in organizarea evenimentului ce va avea loc in Windsor au vrut sa asigure ca totul merge ca pe roate, asa ca joi a avut loc o repetitie generala inaintea procesiunii de sambata.

Printre preparativele care se fac pentru tot mai apropiatul eveniment din vietile celor doi indragostiti, s-a strecurat si confirmarea vestii ca tatal viitoarei mirese nu va fi prezent la nunta de sambata.

„Din pacate, tatal meu nu va fi prezent la nunta noastra”, a precizat Meghan Markle intr-o scurta declaratie postata pe pagina oficiala de Twitter a Palatului Kensington. Totodata, viitoarea sotie a Printului Harry isi exprima speranta ca tatal sau va fi lasat sa se „concentreze asupra sanatatii sale”.

De altfel, zilele trecute, cand doar se zvonea ca Thomas Markle nu isi va mai conduce fiica la altar, se vehicula ca motivul ar fi fost acela ca urma sa fie supus unei operatii cu doar cateva zile inaintea nuntii fiicei sale, Meghan.

sursa foto: twitter.com/kensingtonroyal

author avatar
Cristina Stefan
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger