AcasăMega-surpriza la Eurovision 2014: Matilda Pascal Cojocarita s-a inscris in competitie

Mega-surpriza la Eurovision 2014: Matilda Pascal Cojocarita s-a inscris in competitie

Selectia nationala pentru Eurovision aduce inca o surpriza romanilor: Matilda Pascal Cojocarita isi va incerca si ea norocul la concursul european.

Cantareata de muzica apopulara in varsta de 55 de ani va urca pe scena insotita de cei din trupa Cobzality. Doi dintre acestia, Florin Romascu si Robert Magheti au facut parte din trupa Sistem, asadar au mai repetat aceasta experienta, cand au participat cu trupa Sistem si Luminita Anghel, cand au si castigat locul 3.

Potrivit ziarului Click!, trupa Cobzality au pregatit o piesa care imbina sonoritatile moderne cu latura traditionala si spune o poveste de dragoste dintre o fata de la tara si un astru. Noii participanti la selectia nationala a Eurovisionului promit sa faca un adevarat spectacol ce va include masti din Maramures, tobe exotice si calusari.

Trupa Cobzality este formata din patru baieti si o fata. Pe langa Florin, Robert (ex-Sistem) sunt si Bianca Purcarea (voce), Cristi Moroianu (nai), Sebastian Burneci (trompeta) si Dorin Cuibariu (instrumente traditionale de suflat).

Matilda Pascal Cojocarita este o cunoscuta cantareata de muzica populara din tara noastra. Originara din Moldova, solista a castigat in 1979 echivalentul de atunci al titlului „Miss Romania”, si a lansat mai multe albume de muzica populara.

author avatar
Andra Nesu
1.569 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger