AcasăNewsMega scandal la Penitenciarul Rahova, cu George Copos si MM Stoica in...

Mega scandal la Penitenciarul Rahova, cu George Copos si MM Stoica in rolurile principale

Incarcerati de mai bine de o saptamana la Penitenciarul Rahova, George Copos si Mihai Stoica trec in fiecare zi prin situatii complicate, dar ultima depaseste orice imaginatie.

Copos si MM Stoica sunt incarcerati in aceeasi celula si se cearta zilnic, mai ales din cauza comportamentului vulcanic avut de managerul Stelei. Totusi, miercuri dupa-amiaza, cei doi au fost, impreuna, victimele fanilor rapidisti.

Concret, prosport.ro anunta ca zeci de fani ai Rapidului, care au fost prezenti la meciul disputat de giulesteni cu FC Clinceni, in deplasare, au facut, la intoarcere, o escala in fata Penitenciarului Rahova. Acestia au scandat impotriva lui George Copos si a lui Mihai Stoica, i-au injurat pe cei doi si au fost dispersati cu dificultate de reprezentantii fortelor de ordine.

Mai mult, se pare ca, in prealabil, fanii Rapidului, pusi pe harta, au fost la un pas sa-l ia la bataie pe Nicolae Cristescu, unul dintre principalii finantatori ai echipei, si i-au transmis ca trebuie sa vanda cat mai rapid echipa.

author avatar
Cristi Ionita
779 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger