AcasăNewsMega scandal la Jilava: Gigi Becali a sarit sa-l bata pe fostul...

Mega scandal la Jilava: Gigi Becali a sarit sa-l bata pe fostul senator Catalin Voicu!

Desi un personaj cu mare succes pe oriunde trece, Gigi Becali nu scapa de scandaluri nici macar in spatele gratiilor.

Reinstalat in Penitenciarul Jilava, dupa o scurta perioada petrecuta la Balta Alba, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti a fost implicat intr-un mega scandal marti.

Afaceristul s-a luat la cearta cu fostul senator Catalin Voicu si a fost foarte aproape sa-l bata pe acesta dintr-un motiv ce i-a facut pe gardieni sa rada in hohote.

Becali si Voicu stau in celule apropiate si se acuza reciproc ca fac galagie dupa ce se da stingerea. Becali sustine ca Voicu sforaie foarte tare, in timp ce fostul senator il acuza pe patronul de la Steaua ca sta pana tarziu in noapte si canta muzica religioasa.

Conform cancan.ro, mai multi detinuti au precizat ca Gigi Becali canta cu atata ardoare incat se aude in tot penitenciarul, iar incidentul cu Catalin Voicu a fost cat se poate de amuzant.

„Parca erau doi copii care se certau pe jucarii. Tipau, urlau, au facut un spectacol pe cinste. Becali i-a reprosat lui Voicu ca face zgomot si nu poate sa doarma, moment in care senatorul a luat foc si i-a spus lui Becali sa-si vada de treaba lui. S-au injurat, iar Voicu i-a spus lui Becali ca degeaba canta, ca oricum n-are voce. Toti detinutii s-au amuzat. In final cei doi s-au impacat” a precizat o sursa pentru cancan.ro.

Gigi Becali mai are de petrecut in jur de doua saptamani la Penitenciarul Jilava, el urmand sa fie retrimis la Balta Alba, dupa ce termina cu termenele pe care le are la instantele din Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
1.209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger