AcasăNewsMega scandal la inmormantarea lui Geo Costiniu. Rudele sunt revoltate!

Mega scandal la inmormantarea lui Geo Costiniu. Rudele sunt revoltate!

Sambata la pranz, la ora 14.00, regretatul actor Geo Costiniu a fost inmormantat la Cimitirul Bellu, pe una dintre aleile in care au mai fost inmormantate si alte figuri de legenda ale istoriei Romaniei.

Geo Costiniu, figura marcanta a teatrului si filmului romanesc, a incetat din viata in noaptea de luni spre marti, la varsta de 63 de ani. Geo Costiniu si-a pierdut viata din cauza unei boli crunte care l-a tinut departe de scena in ultimii ani din viata.

Regretatul actor, poreclit Alain Delon al Romaniei, a fost si un personaj care a iubit foarte mult viata. Geo Costiniu a fost insurat de cinci ani si a avut un singur copil, chiar cu prima sotie.

Desi a incetat din viata la inceputul saptamanii, Geo Costiniu a fost inmormantat abia sambata la pranz, la cererea speciala a vaduvei sale. Aceasta a amanat inmormantarea pentru ca Geo Costiniu isi dorea sa fie condus pe ultimul drum inclusiv de Lara Santmari, prima lui sotie, si de copilul celor doi.

Lara Santmari si urmasul lui Geo Costiniu locuiesc de mai multi ani in Suedia si au putut ajunge la Bucuresti abia vineri. In ultimele zile, corpul neinsufletit al lui Geo Costiniu a fost depus la Teatrul Odeon, unde fostii colegi ai actorului, dar si fanii acestuia i-au prezentat un ultim omagiu.

Totusi, daca la Teatrul Odeon oamenii s-au calcat in picioare pentru a-si lua „Adio” de la Geo Costiniu, la Cimitirul Bellu nu a venit aproape nimeni. Iar acest aspect a produs o adevarata revolta in sanul familiei Costiniu.

Urmasii actorului sunt dezamagiti, mai ales ca exista informatii ca foarte putini dintre fostii colegi ai lui Geo Costiniu si-au manifestat suportul real fata de urmasii actorului.

author avatar
Cristi Ionita
5.739 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger