AcasăNewsMedicul Serban Bradisteanu, trimis de Basescu in Antalya pentru a-l salva pe...

Medicul Serban Bradisteanu, trimis de Basescu in Antalya pentru a-l salva pe regele Cioaba

Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, a suferit doua atacuri de cord in Antalya si se zbate, in continuare, intre viata si moarte.

Cioaba se afla in vacanta in Antalya, alaturi de mai multe rude, iar zilele petrecute la temperaturi de aproape 50 de grade si-au spus cuvantul.

Starea sanatatii lui Cioaba este atat de grava incat regele romilor a trebuit sa fie indus in coma medicamentoasa pentru a se putea linisti.

Conform Romania TV, medicul Serban Bradisteanu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara de la Spitalul de Urgenta Floreasca, s-a deplasat la fata locului, pentru a verifica starea sanatatii lui Cioaba.

Reputatul medic a precizat ca starea sanatatii lui Cioaba este mult prea fragila pentru a se face o operatie pe cord deschis. Lui Cioaba i s-a stabilit un tratament medicamentos. Se spera ca acesta sa-i echilibreze starea sanatatii pentru ca regele romilor sa fie transportat in tara.

Interesant este ca Serban Bradisteanu s-a deplasat la fata locului la interventia lui Traian Basescu, presedintele Romaniei.

„Presedintele Traian Basescu m-a rugat, daca vreau si pot, sa fac aceasta vizita medicala, impreuna cu anestezista mea, pentru a aprecia ce este mai bine de facut pentru un om, pana la urma”, a spus Bradisteanu, conform sursei mentionate.

author avatar
Cristi Ionita
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger