AcasăNewsMedicul Oprita, dupa plecarea managerului de la Floreasca: Demisia nu va rezolva...

Medicul Oprita, dupa plecarea managerului de la Floreasca: Demisia nu va rezolva neaparat problemele

Pasul in lateral facut, in cursul noptii trecute practic, de catre managerul interimar de la Floreasca, pe fondul discutiei cu ministrul si a nemultumirii in masa aparute in randul medicilor de la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) -SMURD de la unitatea spitaliceasca, nu e de natura sa faca disparute in mod automat toate problemele invocate de cadrele medicale demisionare.

O spune, cu subiect si predicat, coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita, constient ca succesorul lui Sorin Paun se va confrunta cu aceleasi neajunsuri in materie de aprovizionare invocate de cadrele medicale demisionare. „Faptul ca domnul doctor Paun a decis sa-si dea demisia nu va rezolva neaparat problemele care au aparut, pentru ca noul manager va trebui sa ia un ansamblu de masuri care sa duca la disparitia disfunctionalitatilor in aprovizionarea nu numai a departamentului, ci si a spitalului, astfel incat sa ne efectuam meseria la parametri corecti”, a subliniat doctorul Oprita, in aceasta dimineata, din fata Spitalului de Urgenta Floreasca.

Chiar si asa, avand in vedere faptul ca lucrurile trebuie luate pe pasi, in incercarea de a le rezolva, in momentul in acre a fost intrebat daca va incerca sa ii convinga pe medicii demisionari, 17 la numar, sa revina asupra deciziei anuntate deunazi, doctorul Oprita a dat urmatorul raspuns: „voi incerca sa am aceste discutii, pentru a se reveni asupra acestui lucru”. Ramane de vazut cum anume se va solutiona aceasta situatie.

sursa foto: b1.ro

author avatar
Cristina Stefan
468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger