AcasăNewsMedicul Marius Militaru, judecat intr-un nou dosar penal

Medicul Marius Militaru, judecat intr-un nou dosar penal

sursa foto: ziuaconstanta.ro

Magistratii de la Tribunalul Constanta au decis ca medicul Marius Militaru, seful Clinicii de Cardiologie si Chirurgie cardiovasculara din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, sa fie judecat intr-un dosar penal disjuns din primul dosar in care a fost trimis in judecata.

sursa foto: ziuaconstanta.ro

Marius Militaru a fost trimis in judecata in ianuarie, fiind acuzat de luare de mita, alaturi de medicii anestezisti Nicoleta si Dorin Arhire.

Conform ziuaconstanta.ro, Marius Militaru si cei doi anestezisti ar fi fost prinsi in flagrant, anul trecut, cand ar fi primit o suma importanta de bani pentru a opera un pacient cu dublu bypass.

S-a spus la vremea respectiva ca cei doi anestezisti ar fi cerut 3.000 de lei pentru participarea la interventia chirurgicala, iar pe biroul lui Marius Militaru s-ar fi descoperit un plic cu 1.000 de lei, pe bani existand marcajul cu „MITA”.
Marius Militaru si cei doi anestezisti au petrecut mai multe zile dupa gratii.

In cele din urma, magistratii de la Tribunalul Constanta sunt asteptati sa dea un verdict in cazul celor doi anestezisti in jurul datei de 1 iulie. In schimb, Marius Militaru va fi judecat separat, intr-un dosar disjuns din cel initial si inregistrat pe rolul Sectiei penale a Tribunalului Constanta.

author avatar
Cristi Ionita
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger