AcasăNewsMedicul lui Nicusor Constantinescu: Sustin oriunde concluziile acestui raport

Medicul lui Nicusor Constantinescu: Sustin oriunde concluziile acestui raport

Medicul roman care a semnat raportul lui Nicusor Constantinescu, Serban Cocioba, de la Clinica Medical Metamorphosis din New York, aratand ca transportarea acestuia in Romania i-ar pune viata in pericol, sustine ca documentul are la baza dosarul furnizat de Spitalul John Hopkins.

Intr-un comunicat de presa transmis miercuri dimineata, medicul roman Serban Cocioba de la Clinica Medical Metamorphosis din New York arata ca raportul medical privindu-l pe Nicusor Constantinescu se bazeaza pe dosarul medical furnizat de Spitalul John Hopkins din Baltimore, Maryland. De asemenea, acesta a tinut cont si de cele trei scrisori medicale ale doctorului Mohamad E. Allaf, apostilate de Departamentul de Stat, raportul intocmit de el fiind doar o confirmare a acestora.

”Sunt gata sa sustin oricand si oriunde concluziile acestui raport. Confirmarea de catre Departamentul de Stat a celor trei scrisori medicale de la John Hopkins este trecuta sub tacere de catre cei care defaimeaza raportul medical emis de mine. Ii atentionez public pe defaimatorii mei ca imi rezerv dreptul de a-i actiona in instanta pentru atacurile la probitatea mea morala si profesionala”, precizeaza medicul Serban Cocioba, citat de realitatea.net.

Controversele au aparut in momentul in care avocatul lui Nicusor Constantinescu, Marius Mocanu, a depus la dosarul in care este judecat seful CJC, documente medicale care atesta gravitatea bolii de care sufera acesta, documente care pot justifica neintoarcerea sa in tara

author avatar
Alina Costache
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger