AcasăNewsMedicul lui Gigi Becali, anunt SOC: "Operatia la coloana nu este dificila"!

Medicul lui Gigi Becali, anunt SOC: „Operatia la coloana nu este dificila”!

Medicul german de origine romana Mircea Schmidt, sef al unei clinici din Munchen, a venit special in Romania pentru a-l consulta personal pe Gigi Becali.

Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti este unul dintre clientii fideli ai medicului german, iar Mircea Schmidt vrea sa vada in ce stadiu se mai afla problema la spate de care sufera Gigi Becali.

Gigi Becali a fost diagnosticat cu hernie de disc cervicala, iar medicii se tem ca acesta ar putea paraliza, daca nu este operat rapid. Mircea Schmidt, care deocamdata a discutat doar cu sotia afaceristului, a precizat, pentru Antena 3, ca „operatia la coloana pe care trebuie sa o efectueze domnul Gigi Becali nu este una dificila, dar este de mare raspundere”.

Incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, Gigi Becali a solicitat sa fie lasat sa se opereze la clinica din Munchen, insa magistratii de la Tribunalul Constanta au respins cererea. Decizia a fost contestata, iar Curtea de Apel Constanta va analiza situatia lui Gigi Becali pe 18 martie.

author avatar
Cristi Ionita
499 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger