AcasăNewsMedicul lui Basescu opereaza BANI PUBLICI!

Medicul lui Basescu opereaza BANI PUBLICI!

De cand l-a operat pe presedintele tarii, doctorului Constantin Dabelea parca i-a pus Dumnezeu mana in cap. Firmele sale au inceput sa castige contracte peste contracte, cu mai toate spitalele din tara, ajungand la profituri de milioane de euro.

Medicul Constantin Dabelea a declarat profituri de milioane de euro dupa ce a inceput sa faca afaceri cu statul

Viata medicului Constantin Dabelea s-a schimbat incepand cu anul 2007. A fost anul in care a participat la interventia chirurgicala de la glanda tiroida la care a fost supus presedintele Traian Basescu. A fost singurul civil din echipa care l-a operat pe seful statului, la Spitalul Militar. Apoi afacerile sale au explodat. Reporterii „National” au descoperit ca, din 2007, atat firma Biosintex SRL, cat si Rombiomedica SRL, au castigat zeci de contracte cu spitalele din tara. A livrat consumabile la mai toate unitatile spitalicesti mari – la Floreasca, la Budimex, la Cluj-Napoca, laTargu Mures, la Buzau, la Drobeta-Turnu Severin. Astfel, in numai cativa ani, firmele medicului Dabelea au ajuns la cifre de afaceri uriase si la profituri declarate de ordinul milioanelor de euro.

Pansamente de 2,5 milioane de lei

Spitalul Floreasca a cumparat pansamente de 2,5 milioane de lei de la Dabelea

Cel mai recent contract din bani publici pe care a pus mana medicul care l-a operat pe Traian Basescu este cel de pe 2 februarie, cu Spitalul de Urgenta Floreasca. Rombiomedica SRL, controlata de dr. Dabelea, a incasat 2,5 milioane lei pentru a furniza pansamente. Tranzactia s-a facut in baza unui acord-cadru, iar reprezentatii spitalului au mentionat ca atribuirea s-a facut dupa o licitatie deschisa, la care a participat o singura firma: cea a medicului Dabelea.

Dabelea a participat la intervenţie alături de echipa de la Spitalul Militar
author avatar
Narcis Voica
4.437 afisari

2 COMENTARII

  1. :)) da chiar!
    eu cred ca e de fapt o coincidenta.
    pur si simplu, dupa operatia din 2007, astrele lui dabelea s-au aliniat.
    iar cuadratura lui saturn cu marte i-a adus milioane in casa banilor.
    respect, domnule presedinte! stati linistit, ca noi nu ne prindem…
    e multi…dar..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger