AcasăNewsMedicul lui Basescu, doua contracte cu statul in 24 de ore

Medicul lui Basescu, doua contracte cu statul in 24 de ore

Doctorul Constantin Dabelea, despre care „National” a dezvaluit ca a inceput sa faca bani pe banda rulanta dupa ce l-a operat pe Traian Basescu, a reusit performanta de a prinde doua contracte cu un spital, in doar 24 de ore.

Medicul Constantin Dabelea a inceput sa de descurce in afaceri dupa ce l-a operat pe Traian Basescu

Dupa ce, pe 2 februarie, a primit un contract de 2,5 milioane lei pentru a furniza pansamente Spitalului de Urgenta Floreasca, Rombiomedica SRL, firma controlata de dr. Constantin Dabelea, a mai pus mana pe niste bani publici. De data aceasta, la Iasi. Astfel, Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Spiridon” din Iasi i-a dat lui Dabelea o „feliuta” de 20.000 de lei, dintr-un contract de peste un milion de euro. Putin, comparativ cu sumele cu care era obisnuita Rombiomedica SRL. Asa ca, dupa nici 24 de ore, reprezentantii spitalului din Iasi si-au spalat rusinea, oferind societatii comerciale Rombiomedica alt contract, mai de Doamne-ajuta! Peste 500.000 de lei, pentru furnizarea unor materiale sanitare, mai exact fire de sutura.

L-a operat pe Traian Basescu la tiroida

La nici 24 de ore dupa contractul de 20.000 de lei, firma lui Dabelea a primit un altul, de peste 500.000 de lei

Constantin Dabelea a participat la interventia chirurgicala de la glanda tiroida la care a fost supus presedintele Traian Basescu in 2007. Tot in acel an a inceput sa castige contracte cu statul. Firmele controlate de acesta, Biosintex SRL si Rombiomedica SRL, au castigat de atunci zeci de contracte cu spitalele din tara: in Bucuresti, la Cluj-Napoca, laTargu Mures, la Buzau si Drobeta-Turnu Severin. Iar acum a intrat in forta si la Iasi…

04.02.2013 - „National” a dezvaluit faptul ca medicul Dabelea a primit zeci de contracte din bani publici
author avatar
Narcis Voica
1.633 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger