AcasăNewsMedicul Ioan Lascar, despre operatia lui Adrian Nastase: Nu au fost leziuni...

Medicul Ioan Lascar, despre operatia lui Adrian Nastase: Nu au fost leziuni vitale. Pacientul a fost norocos

Medicul Ioan Lascar, unul dintre medicii care l-au operat pe Adrian Nastase (foto: Agerpres)

ADRIAN NASTASE nu a suferit leziuni vitale dupa ce s-a impuscat in zona gatului, au anuntat specialistii dupa interventia efectuata joi dimineata. „Pacientul a fost norocos”, a declarat medicul Ioan Lascar, la scurt timp de la incheierea operatiei la care a fost supus fostul premier, la Spitalul Floreasca din Capitala.

Medicul Ioan Lascar, unul dintre medicii care l-au operat pe Adrian Nastase (foto: Agerpres)

„Operatia tocmai s-a terminat de 30 de minute. Am aplicat protocolul utilizat in mod uzual la traumatismele de impuscare. Din fericire nu au fost leziuni vitale, nu au fost afectate formatiuni anatomice de importanta vitala, pacientul a fost norocos. Traiectul proiectilului era in imediata vecinatate a unor organe vitale”, a declarat in urma cu scurt timp profesorul Ioan Lascar, specialist in chirurgie plastica.

 

Totodata, medicul de la Spitalul de Urgenta a precizat ca se spera ca Adrian Nastase sa ramana doar cu cicatrice, nu si cu alte sechele. „Pacientul trebuie sa ramana sub supravegherea noastra in jur de 14 zile”, a mai spus Lascar.

In tot acest timp, avocatii lui Adrian Nastase pregatesc o cerere de solicitare a amanarii pedepsei in cazul fostului prim-ministru. Miercuri, Instanta Suprema l-a condamnat pe Adrian Nastase la doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul „Trofeul calitatii”.

La cateva minute dupa ce politistii au sosit la adresa lui Adrian Nastase, cu mandatul emis pe numele sau, fostul prim-ministru s-a impuscat. A fost transportat cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta din Capitala, unde a fost vizitat in cursul noptii de premierul Victor Ponta si alti membri ai PSD – Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie si Corina Cretu.

[youtube]pBeP8VaV1CA[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
696 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger