AcasăMedicul Conrad Murray, condamnat la 4 ani de inchisoare. VEZI ce spune...

Medicul Conrad Murray, condamnat la 4 ani de inchisoare. VEZI ce spune familia lui Jackson!

Conrad Murray, condamnat la patru ani de inchisoare in cazul Jackson (foto: stiri.rol.ro)

Medicul Conrad Murray a fost condamnat, marti, la patru ani de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de uciderea involuntara a cantaretului Michael Jackson. Mama starului spune ca, desi doctorul a primit pedeapsa maxima tot „nu e suficienta”, pentru ca nimeni nu-i aduce inapoi fiul.

Conrad Murray, condamnat la patru ani de inchisoare in cazul Jackson (foto: stiri.rol.ro)

Conrad Murray, medicul in grija caruia s-a aflat Michael Jackson inainte de a muri, a aflat marti ca va sta patru ani in inchisoare, potrivit Daily Mail. Sentinta a fost anuntata de tribunalul din Los Angeles, la cateva zile dupa ce Murray (58 de ani) fusese gasit vinovat de ucidere involuntara in cazul Jackson, la capatul unui proces intens mediatizat. „Dr. Murray si-a abandonat pacientul, fara sa aiba vreun pic de regret”, a anuntat judecatorul Michael Pastor.

Imediat ce a aflat sentinta, Katherine Jackson a declarat ca cei patru ani la care a fost condamnat Murray „nu sunt suficienti”, dar ca nicio pedeapsa din lume nu ar mai putea sa ii aduca fiul inapoi. Fratele lui Michael, Jermaine Jackson, care a fost in sala de judecata alaturi de mama lui, s-a declarat, la randul sau, nemultumit de pedeapsa primita de Murray. „Nici 100 de ani n-ar fi destui”, le-a spus Jermaine jurnalistilor prezenti la tribunal.

Michael Jackson a murit pe 29 iunie 2009. Potrivit autopsiei, cauza decesului regelui muzicii pop ar fi fost o supradoza de propofol, un anestezic foarte puternic. Murray a declarat in fata instantei ca i-a administrat „laptele”, cum il numea cantaretul, dupa ce starul l-ar fi implorat, chinuit de insomnii.

240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger