AcasăNewsMedicul care și-a snopit în bătaie copilul, reținut

Medicul care și-a snopit în bătaie copilul, reținut

Va ajunge după gratii pentru că și-a bătut copilul

Un doctor chirurg recunoscut ca un cadru medical de elită a fost reținut, ieri, pentru că și-a bătut fiul cu sălbăticie pentru nişte note mici la şcoală. Acesta va ajunge în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru infracțiunile de loviri și alte violențe și riscă decăderea din drepturile părintești.

Va ajunge după gratii pentru că și a bătut copilul

Minorul locuia cu tatăl său care a câștigat, în urma divorțului, custodia copilului. Mama era plecată la muncă într-o țară din UE. Femeia s-a întors de urgență în România după ce fiul i-a transmis pe rețele de socializare mesaje disperate de ajutor. Minorul i-a povestit mamei despre bătaia cruntă pe care a primit-o și îi cerea să-l ajute și chiar a solicitat intervenția celor de la 112 pentru că se simțea foarte rău în urma loviturilor pe care le primise de la tată. Femeia s-a urcat de îndată în primul avion spre România, dar a anunțat și autoritățile. Polițiștii și o ambulanță au sosit la fața locului iar medicul a fost reținut iar minorul a fost transportat de urgență la spital. În urma investigațiilor s-a constat că are mai multe leziuni în zona feței și a toracelui și că are nevoie de îngrijiri medicale care îi vor fi acordate chiar de colegii tatălui bătăuș. Surse judiciare au declarat că bărbatul a fost cercetat  și pentru că și-a bătut crunt soția înaintea divorțului, fiind chiar condamnat, cu suspendare, pentru atitudinea violentă pe care a avut-o în timpul căsătoriei.

author avatar
Ramona Feraru
303 afisari

1 COMENTARIU

  1. Traiasca instantele din Romania.Incredinteaza minorul unui parinte cercetat, condamnat pt. Violenta domestica .Daca minorului i se intampla ceva mult mai grav? Avea instanta o culpa ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger