AcasăNewsMedicul Bradisteanu, probleme cu justitia din cauza lui Nastase

Medicul Bradisteanu, probleme cu justitia din cauza lui Nastase

Serban Bradisteanu, acuzat de favorizarea infractorului

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a medicului Serban Bradisteanu pentru infractiunea de favorizare a infractorului. Bradisteanu este acuzat ca l-ar fi  tinut in spital pe Adrian Nastase, desi rana prin impuscare, pe care fostul premier si-a provocat-o, nu necesita spitalizare.

Serban Bradisteanu, acuzat de favorizarea infractorului

La doar o zi dupa ce Curtea de Apel a decis sa scada din pedeapsa lui Adrian Nastase cele sapte zile pe care politicianul le-a petrecut la Spitalul de Urgenta Floreasca, procurorii anticoruptie au anuntat ca medicul curant Serban Bradisteanu a fost deferit justitiei.

Anchetatorii sustin ca Adrian Nastase putea fi tratat la fel de bine si in Spitalul Penitenciar Jilava

Potrivit anchetatorilor, Bradisteanu ”si-a folosit prerogativele sale de medic specialist in chirurgie cardiovasculara si si-a asumat internarea lui Adrian Nastase in cadrul sectiei pe care o conducea, desi diagnosticul medical nu impunea internarea in acea sectie, iar primele interventii medicale au fost realizate de un alt doctor dintr-o alta sectie”. Dosarul va fi judecat de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

author avatar
eNational
239 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai nene,eu nu mai inteleg nimic,tu DNA vii si-l anchetezi tu pe o somitate in medicina ,respectiv d-ul doctor BRADISTEANU,ca vezi doamne l-ar fi aparat pe NASTASE!….pai ,bai copii lui IUDA ,dar omul este doctor,a salvat vieti omenesti de la MOARTEA spre care voi NE IMPINGETI!….eu un amarat de pensionar ,care am facut 70km.de metrou,anul trecut a fost salvat de la moarte de echipa d-ului BRADISTEANU,in urma unui INFARCT de toata frumusetea,ca in 15 minute puteam fi pe lumea cealalta!…cum veniti voi,fara acuze plauzibile si -i faceti viata grea acestu-i MARE DOCTOR?….nu va ganditi ca va bate DUMNEZEU?…..aveti grija ca nu santeti NEMURITORI!…un pensionar,mahnit de ceea ce i se intampla d-ului doctor BRADISTEANU si ma rog pentru dansul!…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger