AcasăNewsMEDICII spun: Fata de 14 ani violată și ignorată de polițiști a...

MEDICII spun: Fata de 14 ani violată și ignorată de polițiști a fost la un pas de MOARTE

Minora de 14 ani, găsită plină de sânge pe o stradă din Galaţi şi care a fost ignorată de doi poliţişti chiar la rugămințile trecătorilor, a suferit o leziune a aparatului reproducător care i-a pus viaţa în primejdie, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, Traian Laurenţiu Iancu.

Potrivit acestuia, procurorii au primit raportul de expertiză medico-legală, în urma căruia cercetările vor fi făcute nu numai pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor, ci şi pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

„Pe 13 august, organele de urmărire penală au intrat în posesia raportului de expertiză medico-legală privind leziunile suferite de persoana vătămată în seara zilei de 3 august 2019. Conform constatărilor şi concluziilor medico-legale formulate, persoana vătămată nu a prezentat urme de violenţă pe corp, însă aceasta a suferit o leziune a aparatului reproducător care a necesitat pentru vindecare 12-14 zile de îngrijiri medicale. Totodată, leziunea în cauză, prin hemoragia acută consecutivă, a pus în primejdie viaţa victimei. În continuare, organele de urmărire penală vor proceda la efectuarea urmăririi penale pentru toate faptele care rezultă din probele administrate până la epuizarea probatoriului şi aflarea adevărului. În cauză, procurorul împreună cu organele de cercetare penală vor dispune o extindere a cercetărilor şi faţă de infracţiunea de vătămare corporală din culpă, aşa cum rezultă din raportul de expertiză medico-legală. La acest moment nu sunt probe din care să rezulte o suspiciune rezonabilă că a fost săvârşită o infracţiune de viol”, a precizat Iancu.

Pentru mai multe detalii, citiți și: O minoră VIOLATĂ și PLINĂ DE SÂNGE, ignorată TOTAL de polițiștii din fața ei (VIDEO)

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
1.425 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger