AcasăNewsMedicii legiști au efectuat autopsia Anei, femeia ucisă de câini la Lacul...

Medicii legiști au efectuat autopsia Anei, femeia ucisă de câini la Lacul Morii! Care a fost cauza morții

Ana Oros DarabanMedicii legiști au efectuat autopsia Anei, femeia ucisă de câini la Lacul Morii! Care a fost cauza morții

Medicii legiști au stabilit cauza morții Anei, femeia ucisă, sâmbătă dimineată, de o haită de câini în zona Lacul Morii din Sectorul 6 al Capitalei.

Din primele informații se pare că, în urma atacului brutal al maidanezilor, femeia ar fi murit după ce i-a fost secționată artera femurală.

Ana a murit în urma unei hemoragii puternice

”Leziunile majore produse de mușcăturile câinilor au fost incompatibile cu viața. Hemoragia externă a fost masivă și a condus la deces.

Mușcăturile au produs leziuni și la nivelul unor vase de sânge mari, inclusiv artera femurală”, au precizat surse judiciare pentru Gândul.

Ana Oros Daraban a fost ucisă de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcției de Mediu a Primăriei Capitalei.

Ana a trecut printr-un episod dramatic asemănător și în luna aprilie a anului trecut, atunci când a fost atacată de câini în aceeași zonă. La acea vreme, tânăra a reușit să scape cu viață, chiar dacă a fost transportată de urgență la spital.

author avatar
Andreea Vlad