AcasăNewsMedicii legişti au anunţat cauza morţii afaceristului ucis în explozie la Arad....

Medicii legişti au anunţat cauza morţii afaceristului ucis în explozie la Arad. Ce detaliu surprinzător s-a observat la necropsie (VIDEO)

incendiu-arad-om-de-afaceriMedicii legişti au anunţat cauza morţii afaceristului ucis în explozie la Arad. Ce detaliu surprinzător s-a observat la necropsie

Au apărut rezultatele necropsiei în cazul asasinării omului de afaceri arădean Ioan Crişan. Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul a murit pe loc, după ce mașina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad.

Aşadar, anchetatorii au stabilit că persoana decedată la volanul mașinii este, cu certitudine, Ioan Crișan, ADN-ul fiind confirmat.

Ce au găsit medicii legişti la necropsie?

Specialiştii au determinat, oarecum surprinzător, că Ioan Crişan a inhalat şi gaz, înainte de a muri. Aşadar, cauza morții a fost stabilită ca fiind explozia și inhalarea de gaz.

Este bine ştiut că ancheta vizează infracţiunea de omor calificat cu premeditare, încadrarea iniţială fiind cea de omor. Mai multe persoane au fost audiate deja în dosarul care a ajuns pe masa anchetatorilor de la Parchetul General.

Ce a anunţat Parchetul General?

Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin. În cursul zilei de ieri, a fost finalizată cercetarea la faţa locului”, a transmis Parchetul General.

Sursa citată a precizat că procurorul de caz a dispus realizarea mai multor lucrări criminalistice (expertize şi constatări) din multiple specialităţi, raportat la natura complexă a aspectelor care sunt investigate.

În cauză au fost audiate mai multe persoane, în continuare fiind efectuate activităţi de urmărire penală în ritm continuu şi susţinut.

În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiţie şi soluţionării cu celeritate a cauzei, au fost alocate importante resurse umane şi logistice de către Poliţia Română, care îşi desfăşoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică”, au mai precizat procurorii.

author avatar
Andrei Ștefan
998 afisari

2 COMENTARII

  1. am vazut la tv cum saracul era inca viu cand incepea incendiul chiar pe loc nu a fost!!!!!!!!!!

  2. Ce fericire pe fatucile de la tv-uri:cu vocea sugrumata de „‘emotie”,dar cu timbru tot mai ridicat,dau ele toate amanuntele!?!ce mana cereasca pe toate canalele!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger