AcasăNewsMedicii din Giurgiu, invinuiti de ucidere din culpa in cazul baschetbalistului Chaunchey...

Medicii din Giurgiu, invinuiti de ucidere din culpa in cazul baschetbalistului Chaunchey Hardy!

Chauncey Hardy (foto: sport.ro)

Medicii de la spitalul din Giurgiu, unde a fost adus imediat dupa ce a fost batut intr-un bar baschetbalistul american Chauncey Hardy, sunt cercetati pentru ucidere din culpa.

Chauncey Hardy (foto: sport.ro)

Procurorii din Giurgiu s-au autosesizat in cazul mortii baschetbalistului american Chauncey Hardy. Acestia le-au intocmit dosare penale medicilor de la spitalul din Giurgiu, unde sportivul de 23 de ani a fost adus de urgenta dupa ce a fost batut intr-un bar din oras, potrivit Antena3.

„Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Giurgiu s-au sesizat din oficiu, in cursul zilei de 13 octombrie 2011, sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, de catre personalul medical implicat in serviciile de asistenta medicala in cazul sportivului H.C. de la CSS Giurgiu”, se arata intr-un comunicat.

Mai exact, medicii giurgiuveni sunt acuzati ca nu au respectat obligatiile de acordare a asistentei medicale impuse in acest caz.

Baschetbalistul american Chauncey Hardy a murit in urma unui traumatism puternic la cap, potrivit concluziilor preliminare ale autopsiei. Sportivul a fost batut, sambata trecuta, intr-un bar din Giurgiu. Principalul suspect in cazul agresarii baschetbalistului, Ionut George Tanasoaia, a fost arestat pentru 29 de zile.

216 afisari

1 COMENTARIU

  1. RUSINE PROCURORI SERVILI, noi cautam vinovati aiurea, oare ce au facut americanii cand unul de-al lor a ucis realmente un roman?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger