AcasăNewsMedicii decid astazi daca Gigi Becali pleaca din spital

Medicii decid astazi daca Gigi Becali pleaca din spital

Medicii decid duminica Gigi Becali poate pleca din spital pentru a se deplasa la tribunal pentru termenul pe care il are luni.

Cadrele medicale de la Spitalul Penitenciar Poarta Alba au timp pana duminica dupa-amiaza sa decida daca starea de sanatate a latifundiarului ii permite sa se prezinte in fata magistratilor. Diagnosticat cu hernie de disc cervicala, Gigi Becali va fi supus unei evaluari in urma careia se va decide daca Becali poate suporta un drum de peste 200 de kilometri, in conditiile unei masini de penitenciar. Potrivit Romania TV, Gigi Becali a fost diagnosticat cu hernie de disc cervicala de catre medicii de la Spitalul Militar Constanta. Profesorul doctor Vlad Ciurea a explicat ca afectiunea este una extrem de periculoasa, deoarece exista riscul sectionarii nervilor sau a maduvei si, implicit, risc de paralizie totala. Asadar, Becali are nevoie de operatie, si cum in sistemul penitenciar nu exista conditii pentru o asemenea interventie chirugicala, afaceristul are mari sanse sa fie pus in libertate pe caz de boala.

Dupa ce a fost consultat la spitalul militar, Gigi Becali s-a intors la Poarta Alba, unde se afla internat in spitalul penitenciarului. Avocatii omului de afaceri au inaintat deja o cerere de intrerupere a pedepsei pentru tratament, insa ca aceasta sa fie aprobata este nevoie de intrunirea unei comisii medicale si de un raport al medicilor legisti. Gigi Becali sufera de hernie de disc de aproximativ 20 de ani, insa nu a vrut sa se opereze. In ultimii ani mergea des la Viena pentru tratament.

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger