AcasăNewsMedicii de la Spitalul Foișor au făcut anunţul despre starea de sănătate...

Medicii de la Spitalul Foișor au făcut anunţul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Fanii actorului, fără reacţie!

Florin Piersic a prins frica telefonului! Marelui actor ii este teama sa nu sune Romania TV in timp ce el vorbeste la Antena 3!

Medicii de la Spitalul Foișor au transmis noi informţii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Într-un comunicat de presă de sâmbătă, instituţia a anunţat că starea de sănătate a actorului Florin Piersic s-a îmbunătățit.

Medicii mai spun că actorul s-a ridicat în picioare, la marginea patului, după mai multe săptămâni.

Starea de sănătate a lui Florin Piersic s-a îmbunătăţit

Potrivit medicului Șerban Dragosloveanu, manager interimar al instituției, iubitul actor are o stare generală de sănătate mai bună și chiar s-a ridicat în picioare la marginea patului.

”Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 11.05.2024, arată o îmbunătățire a valorilor/indicatorilor biologici și o ameliorare a stării generale.

A început procesul de mobilizare activă al pacientului, care este cooperant, s-a ridicat în picioare la marginea patului după mai multe săptămâni”, a transmis spitalul.

Alexandru Rafila confirmă veştile bune

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a confirmat că Florin Piersic se simte puțin mai bine.

Am şi eu informări periodice. Cel puţin ultima, pe care am avut-o dimineaţă devreme, era favorabilă.

Evoluţia este favorabilă, parametrii biologici s-au îmbunătăţit şi, aşa cum aţi aflat din comunicatul de presă emis ieri de către Spitalul de Ortopedie «Foişor», el este autonom, se alimentează singur, bea lichide, vorbeşte, deci starea este în ameliorare.

Sigur că aşteptăm să treacă această perioadă critică după o intervenţie operatorie complexă cum a avut dânsul şi ulterior să poată fi tratată până la finalitate infecţia aceasta sistemică pentru care a venit în Bucureşti”, a transmis ministrul.

Piersic, sub observaţie

Având în vedere vârsta înaintată a actorului şi patologia sa, pericolul nu a trecut încă.

„Este evoluţia unei persoane cu vârsta de 88 de ani, cu alte afecţiuni. Nu poţi să spui niciodată că lucrurile sunt fără vreun fel de pericole. Trebuie să sperăm.

Dânsul are o abordare pozitivă, este optimist şi cred că lucrul ăsta este important în economia managementului acestui caz care a stârnit interesul firesc a marii majorităţi a cetăţenilor din România”, a mai transmis ministrul Sănătăţii.

author avatar
Andrei Ștefan