AcasăNewsMedicii au vrut sa preleveze organele unui barbat care traia

Medicii au vrut sa preleveze organele unui barbat care traia

Un barbat a trait cosmarul vietii sale! Medicii voiau sa ii recolteze organele pentru a le transplanta altor pacienti, desi el inca traia!

Intamplarea uluitoare a avut loc in Suedia. Un barbat de 43 de ani, fost director al unui supermarket, a paralizat in urma unui infarct si a ajuns la spital din Gothenburg. Pentru ca nu putea face nicio miscare, medicii erau convinsi ca pacientul se afla in moarte cerebrala, insa acesta era perfect constient.

Potrivit The Telegraph, barbatul chiar i-a auzit pe doctori cum incercau sa ii convinga pe cei din familia sa sa le permita sa ii preleveze organele, deoarece nu mai are nicio sansa de supravietuire. Insa, barbatul a avut noroc de o doctorita care abia se intorsese din concediu. Aceasta a vazut si ea radiografia cerebrala si si-a dat seama ca Fritze nu se afla in moarte cerebrala si, mai mult, ca avea sanse sa traiasca si sa se recupereze.

Dupa ce a facut aproape doi ani de terapie de recuperare, Fritze poate acum sa vorbeasca si sa se miste, dar inca se afla intr-un carucior cu rotile. In luna martie, barbatul a hotarat sa depuna o plangere oficiala impotriva medicilor de la spitalul din Gothenburg.

author avatar
Andra Nesu
349 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger