AcasăNewsMedici renumiti si tarife accesibile la clinica ExMedica

Medici renumiti si tarife accesibile la clinica ExMedica

In urma articolului publicat ieri de cotidianul NATIONAL despre clinica ExMedica,  numerosi cititori au sunat la redactie cerand detalii referitoare la tarifele consultatiilor. Acestea difera in functie de medic si afectiune.

Clinica ExMedica ofera servicii de excelenta cu medici de exceptie

Clinica ExMedica, cu sediul in strada Dragos Voda nr 22 (telefon 021.210.84.55), are un colectiv format din somitati ale medicinei romanesti. Printre acestia se numara prof. dr. Ioanel Sinescu, medic primar urologie, dr. Serban Bradisteanu, medic primar chirurgie vasculara, prof. dr.  Mircea Gorgan, medic primar neurochirurgie, dr. Rugina Mihaela, medic primar cardiologie.

Dr. Serban Bradisteanu

Consultatiile la cabinetele de psihologie, cardiologie, boli interne,  neurologie costa, fiecare in parte, cate 200 lei. Pe langa acestea mai exista tarife specifice, grupate pe categorii de analize si in functie de medici.

Analize cardiologice

Cei care doresc consultatii cardiologice in regim de urgenta  la dr. Mihaela Rugina vor achita  500 de lei, iar tarifele pentru analize specifice sunt urmatoarele:

–         EKG – 80 lei,

–         Ecografie cord 2 D – 200 lei,

–         Ecografie cord 3D – 300 lei,

–         Ecografie cord transesofagian – 350 lei,

–         Ecografie tiroida – 150 lei,

–         Ecografie vase sangvine – 300 lei,

–         Holter EKG – 200 lei,

–         Ecografie abdominala – 200 lei,

–         Defibrilare cardiaca – 100 lei.

Consultatii urologice

Pentru o consultatie cu programare la prof. dr Ioanel Sinescu  se achita 600 lei, iar o consultatie in regim de urgenta – 1.000 lei.  De asemenea, consultatiile oferite de medicii urologi specialisti costa 150 lei, iar cea oferita de medicii primari – 200 lei. Ecografia tractului urinar costa 150 lei, cea abdominala – 200 lei, iar o perfuzie – 100 lei. In cazul afectiunilor care tin de chirurgia cardiovasculara, consultatiile oferite de dr. Serban Bradisteanu costa 1.000 lei (cu programare), respectiv 1.500 lei (in regim de urgenta).

Afectiuni neurologice

Pacientii cu afectiuni neurologice pot obtine o consultatie de specialitate din partea prof. dr. Mircea Gorgan, achitand 600 de lei.  Pentru analizele de specialitate cu  electromiograful-unicat in Romania tarifele sunt urmatoarele:

–         Electromiografie cu ac – 200 lei,

–         Electromiografie fara ac – 150 lei,

–         PEV (potentiale evocate vizuale, pentru cataracta, de exemplu) – 150 lei,

–         PEA (potentiale evocate auditive sau de trunchi cerebral) – 150 lei,

–         PES (potentiale evocate somestezice) – 150 lei,

–         VCM (viteza de conducere functii motorii): membre superioare – 100 lei, membre inferioare – 100 lei.

author avatar
Arpad Dobre
30.628 afisari

2 COMENTARII

  1. cred ca ati pus un 0 in plus!!!astea sunt preturi accesibile pt VIP-uri!!!eu sunt o mama singura,cu un salariu de bugetar si va spun ,sincer,ca preturile astea sunt inaccesibile pt mine!Din pacate,nu o sa pot merge niciodata la aceasta clinica,desi as avea mare nevoie!!!!Fiul meu este diagnosticat ,de la 4 ani,cu Maladie Asperger,acum are 19 si va pot spune ca boala lui,daca asta e diagnosticul,mi-a ucis jumatate din familie!stiti de ce?neputinta,asta te omoara,nu ai nicio posibilitate sa il salvezi!!doar il privesti neputincios cum moare sub ochii tai ,un brad de baiat!!daca am fost la medici?zeci….dar ,nu am avut un plic atat de gros ca ii salvez viata!asa ca ,lupt cu cu dispererea unei mame care cauta sa isi salveze copilul!!!cum???il insotesc la scoala sa il feresc de rautatea celor din jur,il ajut la lectii,respir si mor o data cu el ,la fiecare atac de panica sau de paranoia!!!cat o sa lupt??cat o sa ma lase Dzeu alaturi de el!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger