AcasăNewsMedic veterinar găsit mort în portbagajul propriului autoturism, în campusul unei universități....

Medic veterinar găsit mort în portbagajul propriului autoturism, în campusul unei universități. Era dat dispărut de câteva zile

medicMedic veterinar găsit mort în portbagajul propriului autoturism, în campusul unei universități. Era dat dispărut de câteva zile

Descoperire macabră la Timișoara, la câteva zile după ce un tânăr din Caraș-Severin a fost dat dispărut de familie. Acesta a fost găsit mort în portbagajul propriei mașini în campusul universitar de la Agronomie.

Polițiștii timișoreni au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului de 35 de ani în campusul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară. Acesta era dat dispărut de câteva zile, iar prima variantă luată în calcul de anchetatori este sinuciderea, scrie Tion.

Bărbatul și-ar fi luat viața

Bărbatul plecase de acasă în cursul săptămânii trecute și le-a spus rudelor că vine la Timișoara, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, pentru a se întâlni cu cineva.

Membrii familiei au vorbit cu el vineri seară, în jurul orei 22. Bărbatul le-a spus că va mai rămâne în Timișoara, iar de atunci nu au mai putut da de el. Rudele au cerut ajutorul polițiștilor de la IPJ Caraș-Severin, iar aceștia au deschis o anchetă. I-au anunțat și pe colegii lor de la Timișoara că bărbatul ar putea fi în orașul de pe Bega. Marți oamenii legii i-au găsit mașina în campusul USAMVBT. În portbagaj era cadarul lui.

Din primele informații strânse de oamenii legii de la fața locului, cadavrul medicului veterinar nu prezintă urme de violență, iar anchetatorii cred că, cel mai probabil, ar fi vorba despre o sinucidere. Polițiștii timișoreni au deschis acum, conform procedurilor, un dosar penal pentru ucidere din culpă.

author avatar
Andreea Vlad