AcasăNewsMedic șpăgar, obligat să muncească 100 de zile în piață

Medic șpăgar, obligat să muncească 100 de zile în piață

doctor with money

Un medic primar, fost șef al Secției Medicină Internă din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență Timișoara, a fost condamnat pentru luare de mită și fals intelectual la trei ani de închisoare cu suspendare. Judecătorii l-au obligat, prin sentință, să facă muncă în folosul comunității. Astfel, doctorul va trebui să presteze 100 de zile într-o piață din localitate sau să se ocupe de horticultură.

Acesta a declarat că preferă să execute pedeapsa în piață. Medicul primar a fost trimis în jdecată pentru că a pensionat ilegal angajați din cadrul Penitenciarului Arad. Mai mult, magistrații Tribunalului Timiș au decis contopirea pedepselor, ajungând la 3 ani de închisoare cu suspendare. Astfel, fostul şef al Secţiei de medicină internă din cadrul Spitalului Militar Timișoara trebuie să urmeze programe de reintegrare socială. „Impune condamnatului să execute următoarea obligaţie: să frecventeze două programe de reintegrare socială derulate de Serviciul de Probaţiune. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în locaţii, puncte de lucru la SC Pieţe SA sau SC Horticultura SA”, se arată în soluția magistraților. În plus, instanța a dispus confiscarea sumei de 2.200 lei primită de la investigatorii sub acoperire, suma de 428.000 lei, reprezentând venituri dobândite în perioada 2012-2018 și 743.255 lei, reprezentând sume ridicate cu ocazia percheziţiei domiciliare dar și 2 monede de metal preţios, în valoare de 5200 lei, ridicate cu ocazia percheziţiei domiciliare. Bărbatul cerea peste 3.000 de lei pentru un dosar de pensionare anticipată.

author avatar
Ramona Feraru
429 afisari

2 COMENTARII

  1. Azi medicii din ROMÂNIA au salariile mai mari decît medicii din ITALIA și SPANIA! Și tot șpăgari nesimțiți au rămas!.Cine e prins că ia mita,sau ca pretinde mită-trebuie dat afara de la STAT! Să lucreze toata viața numai în privat!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger